Det trodde jag aldrig……

Jag håller med SD!

Dom tänker rösta nej till ett femte jobbavdrag om det inte gäller pensionärer också!

Det finns inget land i världen som beskattar pensionärer högre än Sverige! Det är faktiskt inte straffbart att bli gammal och inte arbeta längre. Vår regering straffar faktiskt dom gamla med högre skatt än andra.

Helst skulle jag se att jobbavdragen avskaffas och att alla beskattas lika.

Det skulle bli många sköna slantar till barn, sjuka, arbetslösa och gamla!

Det finns en enda rättvisa här i världen: ALLA blir gamla och ibland sjuka. Då vet man hur det känns att stå utanför med en låg ersättning och högre skatt.

19 reaktioner till “Det trodde jag aldrig……

 1. *Skratt* nej jag måste erkänna att jag också håller med! Bra där för då lär de inte få igenom det förslaget i riksdagen!
  Höj gärna skatten för min del och sänk a-kassan/fackavgift istället, betyder samma i plånboken men mycket i trygghet och minskad oro.

 2. Jag rösta ju inte på SD igentligen.men om dom gör bra för gamla, barn,arbetslösa och sjuka då kan jag hålla med dig med.ha en sfin dag.kram

 3. Nu har jag länkat ditt inlägg på min blogg,tog samma text som du,är så dålig att skriva text.hoppas det inte gjorde nått.kram

 4. Svar: Ja självklart finns det gränser. Man ska inte skada andra med sin konst, men det tog jag som en självklarhet 😛 . Men så länge man inte förnedrar eller skadar någon så tycker jag att ens skapande ska va så fritt som möjligt, för det är trots allt ens egna tankar, känslor och åsikter som man vill förmedla genom bild och färg, det är lite som att skriva dagbok fast med penna och pensel och göra bilder istället för text 🙂 .

 5. Ja, att bli gammal och pensionär är på nåt sätt som ett straff. Tack för ett hårt arbetsliv! Nu slängs du på tippen!

 6. Visst är det så att man alltid kan hitta enstaka saker man kan hålla med om även hos partier som står så långt från en som möjligt är.

 7. Själv tycker jag att vi pensionärer skulle vara skattebefriade.
  Vi har ju betala tskatt i hela vårt yrkesverksamma liv. Nu kan vi väl bara få njuta av det lilla vi får.

  Ha en fin dag

 8. Jag har redan fått njuta av eländet, mindre pengar, p g a högre skatt på pensionärernas usla ”bidrag”. Jobbat i hela mitt liv, betalat skatt, trott i min enfald att resten skulle ordnas…

  Begriper fortfaranden inte hur de kunde sätta sprätt på våra p-pengar på börsen.

  Och nu är alla gamla politiker med ”rätt tänk” ur tiden.

  Vad finns det kvar. Många gråter- talar om ättestupan. Stackars människor på ”hemmen” vård omrorg och trygghet har försvunnit.

  Såg igår på tv, debatt och förslag om kameraövervakning så att undersköterskan slipper sno benen av sig. Men vad i hela fridens namn handlar det om?
  Hördu Kram och tack för ett bra inlägg – som vanligt!

 9. Jag har försökt läsa på och begripa vad femte jobbskatteavdraget är men inte lyckats än. skam till säganes så vet jag inte vad det är eller innebär. Undrar om fler är som jag?

 10. Det är väl inte så stor konst att betala skatt om tjänar pengar. Det värsta är ju att de vill att de som tjänar lite eller inte alls skall skatta en massa…

 11. SD har en del åsikter som inte alls är dumma. Skam att det ska behöva vara en oro att bli gammal och få det dåligt ekonomiskt.

 12. Ja, så är det ju faktiskt alla blir äldre…fast våra politiker har kanske både fallskärmar och högre pension så de bryr sig väl förmodligen inte alls om vad som drabbar gemene man…Egoistiskt, kortsiktigt tänkande…De lever väl efter devisen…att var o en står sig själv närmast! kramiz

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s