Vaxsjön runt

Vi hade lite tid över när vi var i Höör.

Vad skulle vi hitta på?

Jo, vi fick tips om Frostavallen och gick Vaxsjön runt.

Slingan runt sjön var 3 km och vi började vid den här tomma bryggan. Vädret var underbart, men alldeles för kallt i vattnet, så här fanns inga människor som skulle svalka sig.

Ingen har sett till dom här små båtarna sedan i höstas, men snart ska dom nog ut på den lilla sjön.

Här ligger en till och väntar på sin ägare.

Helt ensamma var vi inte. Dom här trevliga ekipagen mötte vi.

Jag älskar bokskogar när grönskan är alldeles ny och solens strålar letar sig ner genom bladverket.

Några barn lekte vid strandkanten i det fina vädret.

Alla var inte lika rädda för det kalla  vattnet den här dagen. Canadagässen tyckte nog det var rätt skönt att segla fram lite sakta.

TITTA, ungarna är redan färdiga att följa mamma och pappa på små utflykter!

Det var en jättefin liten vandring runt Vaxsjön!

OBS! NU har jag satt in 500:- från bloggträffen på min cancerinsamling, som nu är uppe i 9600:

Ni kan se HÄR

Annonser

29 thoughts on “Vaxsjön runt

 1. Tack ska du ha.Ta tåget ner bli billigare.villeta bilen.men dyrt med bensin.roligt att ni fick fint väder nere i skåne på bloggträffen.stannade ni över eller åkte hem på kvällen.ha en skön dag.kram

 2. Vilka vackra bilder! Är de tagna med ”nykameran”? 😉

  Och snygga ramar har hon gjort också, sånt kan inte ens jag (tihi). Kunde göra ramar en gång men har glömt bort, guldfiskminne som jag har… 🙂

  Kram!

 3. Men guu så vackert, grönt och fint!!! Kanske måste ta ett kort på ett träd här uppe så du får se hur långt efter vi ligger i den grönskande utvecklingen?!?!?!?!

  Angående frälsningsarmen kan jag bara säga att jag hoppas verkligen att många människor fick upp ögonen efter detta inslag tv4 gjorde för det är verkligen hemskt, vidrigt och tragiskt… Förstår du att de står bakom ett lagförslag som säger att man ska FÄNGSLA homosexuella…. Helt hemskt och vidrigt… Usch nu blev jag på dåligt humör, ska nog dammsuga bort lite aggressioner tror jag!

 4. Tack Veiken,att söka passande musik är nästan lika kul som att sätta ihop bilderna…jag är imponerad av din fina insats för cancerinsamlingen,,Stort Grattis..Haé Kram.

 5. …och i den lilla ”bassängen” på första bilden simmade jag utan dyna för första gången!! Jag minns än hur det kändes! Just där blev vattnet varmt, men i övrigt är den sjön iskall. Den är djup med dyig botten.
  Visst är slingan fin att gå!

 6. Det skrivs om avundsjuka på Annagitta blogg – det gäller pengar. Men när jag får se bilder som dom här, blir jag grön av avundsjuka. Hur gärna skulle jag inte vilja ta en promenad i dessa sköna omgivningar. Det nästan tåras i i mina gröna ögon. Jag kan nästan känna doften av bjöklöv och gräs.

  Har man hälsan och kan gå ut och njuta av naturen, behöver man inte känna avund, den saken är klar.

  1. Det var så underbart. Själen lade sig till ro och allt blev så varmt inuti. Det är en förmån att kunna uppleva detta med alla sinnen. Kram

 7. Såna där prommenader är som balsam för själen. Den skira grönskan och dofterna. Jag njuter av min runda vid Rynningeviken med Peppe dagligen.
  Kram vännen!

 8. Vilka underbara bilder. Du måste ha en bra kamera med många pixlar. Jag var själv ute i går och tog bilder från platser runt Kinnekulle. Det är en härlig årstid nu vi lever i. Jag tycker det är så skönt när dagarna blir längre och ljusare. Jag tycker själv det är roligt att fotografera. Speciellt sommarbilder. Då har man något att titta på under vintern och se fram mot nästa sommar. Jag ska ta och spara ihop till en annan kamera med mer pixlar nästa gång så jag får bilderna klarare. Ha det så bra så länge. MVH Yvonne.

 9. Vilken härlig vandring med en massa underbara kort 🙂 Slottskogen var vacker men där har jag varit innan och gått, men inte i ett lopp då. Kram

 10. vilka härliga bilder, där har vi badat. jätte fint på sommaren med. fiskat har jag gjort där också, i en sån båt :). underbart är det runt sjön, tack för att vi fick se, det vart lite nostalgi, kram biggan

 11. Bra att cancerfonden får pengar. En av mina söner överlevde nog tack vare forskningspengar till cancerfonden. Snart är han ”armbrytningshussen” färdig läkare själv. Ett lyckligt slut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s