Ett varv till

Idag är det dags för Göteborgsvarvet. Lite småmulet med blåa fläckar emellan och nästan 60000 löpare ska ge sig ut på stan. Många väl förberedda och en del litar nog bara på turen. En folkfest väntar och självklart ska jag dit.

OBS! Det har klarnat upp och det blir perfekt väder idag.

Jag kommer att tillhöra dom viktigaste personerna i det här spektaklet: Åskådarna!

Ingenting är sig likt i Göteborg idag: Bussar och spårvagnar går inte sin vanliga sträckning och några galningar ska springa med bara fötter – fast det gör dom inte. Det är små tunna skor med tår, som ska kännas naket!

En massa kändisar tänker späka sig och på olika sätt ta sig runt varvet idag. Om DU vill veta vilka det är kan du kolla: HÄR

Förra årets lopp!

Vi ses på stan idag!

11 reaktioner till “Ett varv till

  1. Ha ha… vi såg ett sånt här lopp i Stockholm en gång och Roland skrattade så han vek sig dubbel när han såg de olika löpstilarna och hur några vacklade omkring på slutet. En man hade en hustru som sprang bredvid dubbelvikt och masserade mannens ben för han hade kramp. Ja, det var så många roliga intryck, men det var bara vi som skrattade, stockholmarna tog det här på yttersta allvar. Så vi fick gå därifrån för sonen skämdes. 😉

  2. Jag såg dom där ”tåskorna” på tv häromdagen. Man blir ju inte så skitig om tossarna när man har dom, å det är ju bra. Jag sprang barfota nästan jämt när jag var liten, å en var kolsvart om fötterna ibland. Att vara åskådare, det är att deltaga det med. Rätt roligt att se människor anstränga sig. Ha en riktig fin helg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s