Jewel of the Seas 2011

Vilken dag. Kallt som attan och en vind som gick genom märg och ben, när vi skulle ombord på Jewel of the Seas.

Först fick vi lämna våra pass och sedan var det dags att gå ombord. En litet jazzgäng sjöng och spelade för anlända gäster och oss.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Här finns något för alla.

Vill du klättra i en klättervägg, går det bra – utgår för min del. Vill du spela lite golf går det också bra!

Om du vill titta på bildspelet från förra året, ligger det i min högerkolumn. Lite olika bilder och man kan se att vädret 2010 var mycket bättre!

Lite sugen på en kryssning blev jag. Det är ju inte gratis och gubben sa: Det här kan vi inte göra – vi kommer att bli så feta av all mat, så vi rullar fram.

Kryssning vid kaj är inte så dumt!

En kryssning får nog vänta!

30 reaktioner till “Jewel of the Seas 2011

 1. Jag har för mig att man kan springa och träna på en sådan båt också. Då kan man träna bort allt fet som maten ställer till med. Britte, en gammal arbetskamrat åkte över till Miami och åkte på en kryssning i karibien. Båten var som en stor flytande stad, sa hon.

 2. Det är ingen liten jolle precis,hihi…jösses vilken båt och man har garanterat sysselsättning. Mycket god och läcker mat,ja han har nog rätt gubben din. Risken är stor att man kliver upp nån storlek i kläder,hmm..
  Synd att det ska vara så förbaskat kallblåsigt,
  Kramen!

 3. Morning! Det var ju en flott kryssare ni var på ….jag är ingen kattälskare precis Men när vi bodde på landet så hade vi katt men,de var ute .ha en bra dag! ♥kram!

 4. Hej vännen. Här är det kallt oxå. Tänk vad härligt. Vi behöver bara sitta stilla så kommer vi i god form. Kryssningar är roliga. Ha en skön dag.
  Kramen

 5. Vi var jui på en kryssning till min 70-årsdag. Det har jag skrivit om i RG tillexempel. Så feta blev vi inte då, men nu när vi var i Side med AI, så blev det näst intill katastrof. Men nu är vi ju hemma sen 3-tiden i morse.

  Tack för önskningen.

  Kram/Gilla

 6. Kryssning vid kaj skulle passa mig alldeles utmärkt. Vinden viner, gillar inte höga vågor…

  Nyss hemkommen från Sthlm, skummar jag tidningarna (Psst, en f d otrevlig kollega åkte fast för sexköp, nekar men ljuger troligen ) och posten och tänker. Gu så skön´t utan brusande T-bana, högtrafik och folk som springer…
  KRAM !

  Sen NATTI,NATTI

 7. Så underbara bilder, hade suttit fint med en kryssning nu 🙂 Kramar och hoppas din helg varit fin och att du får en bra start på kommande vecka =)

 8. Blogg.se strulat idag.så jag använder med nattstad.se.Man behöver inte ha konto för att lämna kommentar till Nattstad.Petra och tomtan lämna till mig varje dag,utan dom har konto.kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s