Lördag morgon

Det blåser en del ute och molnen jagar varandra över himlen. Lite blått finns ändå och vi sitter i uterummet och slurpar kaffe, nåja slurpar och slurpar!

Nu ska jag vackra till mig och göra mig så presentabel som möjligt!

Jag ska vara på amerikansk mark idag. Redan tidig förmiddag ska vi gå ombord på Jewel of The Seas, en lyxkryssare som ligger vid kaj i Göteborg. Det blir rundvandring och lunch.

Förtaget hoppas väl att vi ska boka en kryssning, så vi kommer att bli mycket väl omhändertagna! 🙂

12 reaktioner till “Lördag morgon

  1. Va skoj! Du vekar hela tiden hitta på nya grejor. Håll dig i bara. Här har det blåst upp igen efter en rätt lugn dag igår. Det är bröllopsmässa i Lidköping idag, och marknad, så Lidköping är full med människor och bilar. Det bästa sättet att ta sig fram är med cykel, men det blåser som skam så jag tror jag väntar tills den 3:e Juni, för då är det vårmarknad i stan. Jag tänkte köpa mig ett par nya sandaler och på vårmarknaden så har olika skoaffärer rabatt. Hoppas vädret bara är cykelfarbart då. Jag har sett några gå med sina cyklar i motvind här, men som hoppat på cykeln på tillbaka vägen, ha ha. Ha en riktig trevlig dag.

  2. Oj, vad skoj att få se hur en sådan där båt ser ut! Det brukar dyka upp många här i Stockholm på somrarna, blir alltid lite nyfiken…

  3. Ja, ingen sommarvärme idag, men med tröja och regnjacka hade jag en skön utomhusvistelse även idag. Önskar dig en trevlig kryssning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s