Ilandsidioti

Har du behov av en ny sorts affärer? Jag menar en lyxvariant som ser till att hämta din väska, ser till att den kommer dit du ska ,exempelvis med flyg, packar upp, tvättar och stryker. Efter kommer du och allt är klart för att ge sig ut på ditt semestermål, när du har checkat in. Oj, MÅSTE man göra det själv?

Just nu får vi mycket för pengarna ute i stora vida världen. New York är poppis bland svenskarna i sommar. Nästan dubbelt så många som förra året tänker åka dit.

Om du är en av dom, skulle du kunna tänka dig att anlita lyxbutiken som fixar allt utom att transportera dig?

Annonser

17 thoughts on “Ilandsidioti

 1. Hade man haft oändligt med pengar så är det klart det hade varit rktigt skönt att få göra så lite som möjligt ”av det tråkiga”.

  Puss mor

 2. New York är toppen! Dock långtifrån som USA i gemen. Visst kan det vara kul när någon fixar allt när man anländer, men bara för första gången. Jag flyger till USA för åttonde gången nästa vecka. Tar bussen direkt från Newark flygfältet till Penn Station och sedan metron till lägenheten som jag hyr av en svenska norr om Central park. Lätt som en plätt!

 3. Ja, hade jag råd med det, så varför inte? Dessutom skapar det arbetstillfällen, minst ett par personer får lön för att man anlitar tjänsten.

 4. Sv: kan du tänka dig? jag kollade genom min länklista och du var inte med där, jag har trott att jag haft dig med där men icke, sa Nicke, men NU är du med i min länklista 🙂
  bamsekramar

 5. Hade man galet mycket pengar kanske…eller om man hade 10 ungar som skulle med. DÅ skulle det ju faktiskt underlätta en aning, men visst kan man väl tycka att det är lite överdrivet faktiskt 😛
  Kram

 6. Det låter ju onekligen bekvämt… Hahaha! Nejdå, aldrig i livet 😀 Det är bara jobbigt när man är på såna ställen där alla ska passa upp på en. Jag känner mig obekväm.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s