Jag ska inte till Botaniska idag.

Jag hade tänkt att övertala gubben att åka till Botaniska trädgården idag. Just nu är det otroligt vackert där. Vädret är perfekt och spårvagnen går nästan från dörr till dörr.

Det stora hindret är Håkan Hellström!. Han ska ”sjunga”, förlåt jag menar uppträda i Slottskogen i kväll och det ligger nästan intill Botaniska. Fans har redan samlats och det lär bli massor av folk hela dagen där, så vi kommer att hålla oss långt därifrån, så vi slipper oljudet Hellström bjuder på.

19 reaktioner till “Jag ska inte till Botaniska idag.

 1. Hahaha! ÄNTLIGEN säger jag bara! Äntligen en som törs säga att han sjunger som en kratta, Hellström. Jag FATTAR inte hur han kan ha blivit så uppskriven och populär?

  Synd på dina utflyktsplaner, dock…

 2. Håller med Dig! 🙂
  En skock får bräker bättre än Hellström 🙂
  Förstår inte vad folk ser för bra med Honom,
  han kan ju inte ens sjunga!
  😦

 3. Jag har hört att det ska vara så fint där i Botaniska trädgården. När du tills sist åker dit, ta så mycket kort du bara kan så man får se lite av skönheten.
  Obs! Jag vet inte hur ungdomar tänker nu för tiden. Dom har blivit så kaxiga och tror att dom redan kan allt. Jag har stött på många ungdomar som har svårt att lyssna på dom vuxna. Dom vet inte hur bra dom har det, för dom har inte fått kämpa för att få ha det bra. Många av dom är bortskämda och får det mesta som dom pekar på. Men så finns det också riktigt fattiga ungdomar som också vet hur det är att verkligen kämpa. Klyftan blir större mellan fattiga och rika i Sverige, det är kanske därför som ungdomar inbillar sig att det skulle bli bättre med en diktatur. Dom som inte tycker att vi ska ha en demokrati i Sverige. Dom är nog inte så intresserade av politik. Dom vuxna borde var mer förebilder och lära dom unga varför vi ska ha ett demokratiskt land. Det räcker ju bara med att se på nyheterna tycker jag. Dom unga borde vara tacksamma över att få kunna rösta på ett parti som dom tycker kan leda ens land.
  Nu ska jag ta en liten siesta efter maten. Sedan ska jag fram på stan och se om det dyker upp lite fina bilar. Det är Crusing i Lidköping i dag.

 4. Så du gillar inte Håkan Hellström? Han är en av Berts Barnbarns favoritartist. Jag förstår mej inte heller på honom, så du är inte ensam.

  Svar: Ja, vi i Helsingborg är ju i allra högsta grad kontinentala. Det tar ju bara 20 minuter, så är vi utomlands. 😉

  Kram/Gilla

 5. Det var länge sedan jag var på Botaniska. Ja vi har ett sånt i Uppsala också. Tänk att det som finns nära glöms bort.

  kramar!

 6. Haha, ja att påstå att pojken sjunger är ju inte riktigt rätt. Nåt olljud lyckas han ju få fram, men jag har mina funderingar på om han egentligen är tondöv eller bara har väldigt svårt att hitta rätt ton.
  Hoppas ni tar er till botaniska en annan dag, då ni slipper olivet.
  Kramar

 7. Jag vet inte vilket av dem, men antingen är ni känslokalla eller väldigt trångsynta för att inte inse att grejen med Håkan inte är hans sångröst. Eller så är ni helt enkelt för gamla.

 8. Håller helt med dig ang Hellström. Vad ÄR det alla ser i honom? Jag hör bara falsksång som skär i öronen som krita mot tavla. Usch.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s