Jisses, så varmt…….

För en liten stund sedan såg jag att vi hade 32.8 grader i skuggan på norrsidan av huset. Jag har suttit ute med en bok i knät, men var tvungen att gå in en stund. Det kan inte bli annat än ett rejält åskväder någon gång dom närmaste timmarna.  Här är jag helt överens med SMHI. Jag gillar att sitta inne i uterummet och njuta av det fantastiska skådespel som blixtarna utgör.

Först ska jag in i duschen 🙂

PS: Tromberna som det också varnas för, klarar jag mig helt utan!

20 reaktioner till “Jisses, så varmt…….

 1. Hejsan,,ja puh,i dag har det varit varmt som f.. tur att det fläktar lite granna,,ja du ser,ingen tjej vill väl heta Gösta..Så gläds över dina namn.Haé Kram.

 2. Borta bra men hemma bäst! Jag lägger in bilder när jag får ordning p¨å dom.Idag har jag satt in på Claudias blogg! Vi har lika varmt som er!Kram!

 3. Här hemma i åskhålan dundrade det på ordentligt för nån timme sen. Regnade gjorde det också så nu är det svalt och skönt.

 4. Lite åska vore mys,lagom tills man skall krypa ner i sängen! 🙂

  ja det är tråkigt, men meningen med de skyddade är att jag betstämmer vem som får och inte får…å jag trodde en jag gav det till skulle hålla det för sig själv….. men inte 😦
  kram

 5. Visst är åskväder kul när man sitter inne och skyddat. Jag njuter faktiskt av åskväder, men hoppas verkligen att få slippa tromberna. Det är inget jag längtar efter…

 6. Pratade med en väninna i Ludvika idag. Hon hade firat Svenska Flaggans Dag på Gammelgården iklädd nationaldräkt, d.v.s. yllekjol och liv och halsduk, strumpor också antar jag.

  Hon var alldeles urlakad, men trevligt hade det varit.

  Förr firades inte dagen så särskilt. Man sjöng
  ”Flamma stolt mot dunkla skyar…” i skolan, men det är det enda jag kommer ihåg. Det är en väldigt vacker sång, förresten.

  1. Flamma stolt har nästan kommit bort nu när Svenska Flaggans dag har blivit Nationaldag. I år var det verkligen det allra bästa väder för firandet! 🙂

 7. Godmorgon Veiken med Prince!

  Så var det Tisdag igen!
  😦
  Vi hade ett riktigt busväder igår kväll,
  störtskurar (rena monsunregnet) samt åska och blixtar i massor! 😦
  Önskar Er en bra dag!
  Kram
  Stevie
  🙂

 8. Godmorgon.Det har regnat och åskat på västkusten och skåne.men inte hos mig eller hos dig väll.men det kommer i e.m eller imorgon enligt väder gudarna.ha en bra dag.kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s