Min mobil är stulen………

Idag ska vi fira vår Nationaldag, det är ju 6 juni. Förr var det bara svenska flaggans dag, men vi fick en röd dag och annandag pingst togs bort.

Vädret är som det ska vara en sådan här dag. En gul sol, en flaggblå himmel och ljumma vindar.

Just idag är jag sur och förbannad och kan inte njuta av Nationaldagen.

I natt skulle jag upp på toa och tänkte skicka ett sms till dottern som var på väg till Menorca med sina barn. Tyvärr, fanns inte min mobil någonstans….. jag  skickade ett sms till den, men inget hördes och jag kom till slusatsen att den stals när vi var på stan igår.

Två gånger öppnade jag väskan – båda gångerna för att ta upp spårvagnskortet. Där fanns den svaga länken. I övrigt har jag en låst väska med slejf över!

NU är mobilen spärrad, men det känns surt………

Grattis till mig och Sverige på Nationaldagen.

Annonser

21 thoughts on “Min mobil är stulen………

 1. För jäkligt när dom snor mobilen för en. Det är ju där man har halva sitt liv känns det som.

  Hoppas att den kommer tillrätta.

  Kram!

 2. Va jobbigt! Jag tappade min mobil under en cykeltur. Dagen efter när jag letade efter telefonen så ringde det på min fasta telefon. Det var mitt mobilnr. såg jag ochj det var en bekant till en granne som hade plockat upp mobilen. Den hade legat ute hela natten och det hade tegnat så den var lite fuktig, och den började beté sig konstigt därefter, så nu har jag en ny genom telenor. Den finns människor som är jätte snälla. Dom som hitta mobilen mötte upp mig nere i trapphuset. Mobilen hade legat en bit bort på en gräsmatta.
  Obs! Jag tappade plånboken också för 2 veckor sedan. Det var också efter en cykeltur. Upptäckte det direkt jag kommit hem. For iväg på cykeln igen och körde samma väg. Jag såg någon som gick på cykelbanan och stannade och frågade om hon sett en plånbok. Nej men hon hade sett en kvinna med ett barn på cykel som stannat och tagit upp något, en bit bort. Dom stod fortfarande kvar och höll på att ringa till mig när jag kom fram. För det var plånboken du funnit. Himmel va förstörd man blir när något sådant händer. Jag tänker på dig som blivit av med mobilen.

 3. Lustig kommentar du fick här ovan, särskilt som personen skriver i senaste inlägget att oavsett semester har den alltid mobilen med sig.

  Den där åskan saknas fortfarande, himla varmt och kvalmigt nu 😛

 4. Hoppas mobilen kommer till rätta snabbt. Har Du ett abonemang bör Du snarast spärra det och har Du tur kan få hjälp att spärra mobilen den vägen.För man spärra själva mobilen också. Det brukar göra att den som tagit den inte har någon användning för den. Då brukar man med lite tur få tillbaka den. Detta funkar på både kontantkortsmobiler och abonemangsmobiler. Kan vara lite uppgifter om mobil och nummer de behöver….

 5. men vad trist att din mobil är stulen..inget roligt alls
  skönt att det går att spärra mobilen, men inget roligt att vara utan mobil
  ha en fin fortsatt sommarkväll och ny vecka som kommer
  kram

 6. När du är ute på stan bland mängder av folk,
  häng mobilen runt nacken och sätt den under blusen, som du antagligen gör med passet, när du är ute och reser

  Själv har jag min gammalmodiga mobil med endast när jag är i bilen. (in case of emergency)
  Jag är inte mycket för att prata i telefon, och tycker det ser ”kul” ut när folk går och handlar matvaror och snackar i telefon på samma gång.

  Hoppas iaf att du får tillbaka din mojäng.

 7. Jag hoppas batteriet var urladdat, därför du inte hörde när ditt sms gick fram. Det är tråkigt med inbrott eller när saker stjäls överhuvudtaget. Det kränker ens ego.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s