Gubben laddar….

I kväll ska ”Di Svenske”sänka Finland i fotboll är det tänkt och en förlust finns inte på kartan för dom flesta, men det ska spelas om det och bollen är som bekant rund.

Zlatan spelar inte från start är det intressantaste just nu. Tänk, jag tror att det är bra för landslaget om han inte är med. Övriga spelare får lugn och ro, kan spela ut och ta egna beslut  utan att spelet hela tiden ska gå via Zlatan.

Lite om alla kommentatorer:

Varje gång Zlatan rör bollen hör man hur experterna står i givakt och vördsamt andas, ropar eller skriker: ZLATAN!

Jag undrar hur många gånger hans namn nämns under en match där han spelar 90 minuter……..

Jag tror att det blir jättebra utan Zlatan!

Heja Sverige!

PS: Jag fixade 5 Zlatan på mina korta rader – oj, nu blev det 6!

20 reaktioner till “Gubben laddar….

 1. Zlatan, Zlatan, Zlatan, Zlatan, Zlatan, Zlatan! Jag kan jag med. Bryr mej inte om matchen, för jag är inte intresserad av fotboll. Men jag GILLAr om Sverige vinner.

  Svar: Jag har torkat av ägget och kaviaren, så nu är det bara truten kvar.

  Kram/Gilla

 2. Ibland tror jag det finns en risk i att man förlitar sig på en spelare. Fotboll är en lagsport vilket är viktigt att tänka på!

  Fast jag gillar ändå Zlatan Malmöpåg som han är!

  Kram

 3. Håller med att han tar plats!!idag em har det åskat här.Var och hjälpte ett par från PRO med deras bil som skulle till bilmeken,och jag var nervös att inte hinna hem till hundarna och att stänga av datan.Ha en bra kväll! ♥Kramen!

 4. Jag är en sån som verkligen avskyr sport. Så fort det är sporten på radion stänger jag av illa kvickt, men ändå har jag lyckats snappa upp att Zlatan inte spelar från start. Tror hela Sverige har Zlatanfeber!
  Kram

 5. Gillar inte Zlatan,
  han är lika uppblåst som en stycken
  Anja Pärson och en styck Carola!
  😦

  Svenska Landslaget är mer än bara han!
  Sist vann dom utan Fanskapet!
  🙂

 6. Ha ha… här är vi näst intill helt fotbollsbefriade. Mycket annat håller vi på med, men inte det. Hoppas det gick bra för Sverige, jag har alltså inte sett nåt och vet inget!

 7. Såg ingen match. Fotboll på TV är de tråkigaste jag vet… Tog dock inte ut nån seger i förskott för vi fick stordäng av Norge i ishockey och då kan allt hända…..

 8. Igår blev väll gubben glad,när sverige vann.Mysigt när det åska och mullrar.men inte lika roligt om det slå ner i huset.ha en bra dag.kram

 9. Åh här var det nytt 🙂

  Ja det skall bli skönt att inte ha så supermycket faktiskt. Vi skall hinna byta fönster i några rum och renovera lite över lag här hemma för vi skippar att åka på någon längre semester i år. Ha en fin dag! Hur har det gått med telefonen förresten?

 10. Jag som inte är det minsta intresserad av fotboll, var tvungen att googla på hur resultatet blev. Sverige vann storslaget – med Zlatan som ”kung” om jag fattat rätt… Han fick vara med senare i alla fall… Eller har jag fattat fel?

 11. Jag tror dom vann. Såg inte på matchen men vad jag förstod i morse på nyheterna så vann dom. Jag såg att dom interjuvade Zlatab men hörde inte vad dom sa. Spelade han ändå?
  Ja nu ser jag. Kollade på textnyheterna precis. Zlatan hoppade in och gjorde något som heter hattrick, vad det nu är för något. 5-0 till Sverige ser jag, inte dåligt för jag tycker vädret är rätt äckligt klibbigt just nu. Åskan mullrade runtomkring i går och det såg ut att komma över Lidköping. En regn skur kom det men åskan höll sig i kanterna. Ha det så bra.

 12. Jag visste ju inte att Zlatan spelade. För jag hade för mig att han var skadad och inte kunde spela. Men han ordnade ju skivan.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s