Vatten, bara vanligt vatten

Varmt, varmt, varmt – törstig, törstig, törstig…..

AMA de CASA har en utmaning eller tävling oklart vad, men jag deltar med den här bilden. Det ska handla om vatten – sa jag det? 🙂

32 reaktioner till “Vatten, bara vanligt vatten

 1. Haha! Det var en finfin bild på en av dom lyxigaste saker vi har i Sverige – drickbart, gott vatten direkt ur kranen!

  Och ja, du klarade tiden med marginal den här gången 😀

 2. Mycket bra tävlingsbidrag!
  Tror vi börjar bli en hel del tävlande nu, hon får jobbigt att sammanställa allt stackars Ama 😛
  Kram

 3. Det är en av de viktigarste här i världen att kunna få vatten.

  Svar: Nu har vi också en som förhoppnings fullt har de bra bland änglarna i sin himmel. Vem? Jo lille Noack. Han blev så sjuk, att matte var tvungen att låta honom somna in ikväll. Här är det ett par extraföräödrar som har fällt bittra tårar idag. Berättelse kommer i bloggen lite senare.

  Kram/Gilla

 4. Just nu så finns det tillräckligt med vatten tycker jag, hi hi. Jag undrar hur den här sommaren kommer bli när det redan är så extrema väderförhållanden. Tidigare i våras så var det en riktig torka, och det är fortfarande torka uppåt landet. Har en vän vars föräldrar har åkt upp till Lappland i en gammal husbil utan AC. 28 grader var det där tidigare i morse. Dom har verkligen åkt upp till värmen. Jag gillar också värme men då ska det vara torr värme och inte fuktigt tropiskt. Vädret har blivit så intensivt och farligt. Jag tror vi får hit riktiga tornados snart som dom har i Usa. Det är vanligt med tromber i sverige, men dom är smalare och inte så våldsamma. Men tidigare för några veckor sedan så hade en tromb uppe Lappland stökat till ordentligt och ödelagt stora skogsområden, och människor hade kommit till skada. Igår eller om det var i förrgår så gick vädertjänsten ut med en klass 1 varning här nere och när jag kollade på Tv4 nyheterna på webben så sa dom något om att det blivit någon supercellsbildning, som det brukar bli före, när en riktig tornado bildas. Och i Usa har det härjat ordentligt med tornados som ödelagt hela mindre städer i vår. Nä nog pratat om vädret. När jag börjar skriva eller prata så drar jag iväg, nästan likt en tornado själv, ha ha. Jag hoppas det torkar upp snart och solen tittar fram så vi får en bättre helg.
  MVH Yvonne.

 5. Ja vatten har haft en strykande åtgång senaste dagarna i värmen. Jisses, den tävlingen skulle jag vara med i,men nån bild har jag inte funderat ut än..
  Det är så tråkigt med Biggan, känner verkligen med hennes familj. Hoppas operationen går bra och att hon blir pigg igen.
  Kram vännen!

 6. Hej och tack för besöket hos mig!
  Jag dricker också helst kranvatten när jag är törstig. Vi har så gott vatten där vi bor nu.
  Sv: Själva syrenblommorna har jag aldrig smakat. Får väl göra det nästa år… 🙂
  Ha en fin dag!

 7. Jag gillar vatten och dricker nästan alltid varmt vatten när andra dricket kaffe, men jag gillar inte tävlingar, vare sig irl eller på bloggen, så det avstår jag gärna.

 8. Om inte Norrtäljes kranvatten smakade så illa skulle jag gärna dricka av det, men det har en bismak som jag inte gillar och därför undviker jag det. Men vatten är vårt viktigaste livsmedel det skall man inte glömma…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s