Nominera din favoritblogg till Blog Awards 2011

Nu är det dags att tänka till och nominera din favoritblogg till Vecko Revyns stora bloggpris.

Klicka på bilden, så kommer du till Veckorevyn och kan läsa mer om kriterierna för årets bloggare.

Jag tänker nominera någon som både rör och berör, som är en förebild och som är långt i från mode, bantning, botox och implantat. Kort sagt en härlig människa med ett bagage som ger mognad.

Vilken blogg jag tänker nominera? Det vet jag inte än, men det är så många bra bloggar därute som inte får den uppmärksamhet den förtjänar!

Tänk till och nominera du också!

23 reaktioner till “Nominera din favoritblogg till Blog Awards 2011

 1. Ja, det håller jag med om att någon med lite mer innanför pannbenet än bantning och mode borde få det priset. Kanske skulle gå in och nominera någon jag med. Som du säger så finns det ju många bra bloggar där ute också.

 2. Ja nog finns det mycket bra bloggar som berör, till skillnad från alla mode och heminredningsbloggar. Jag skulle nog ha svårt att ta ut en bara.
  En del barn kan nog bli lite rädda först,skönt att det gick över för ditt lilla barnbarn, för det ska tydligen vara riktigt kul med Lollo och Bernie…
  Kram vännen!

 3. Gomorron vännen. Det är inte lätt att välja bland alla dessa bloggar. Det finns ju så många härliga bloggar där ute. Ha en bra dag.
  Kramiz

 4. Gomorron vännen. Det är inte lätt att välja bland alla dessa bloggar. De finns så många härliga bloggar där ute. Ha en bra dag.
  Kramiz

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s