Hemma hos mig…..

Nu är jag så nöjd med mig själv, så jag är svår att umgås med.

Jag har länge tänkt fotografera mitt hem och i alla skåp, så vi vet vad som finns om det börjar brinna, blir jordbävning, ras eller inbrott. Dessutom tänker jag lägga in bilderna i mitt försäkringsbolags digitala bankfack. Där tänker jag också lägga bilder som jag är extra rädd om. Bra va?

Tavlorna på liten tjej (jag) har inget som helst värde för någon annan, men jag skulle bli ledsen om dom brann upp. En god vän till mina föräldrar tecknade av mig och nu hänger dom på en gammal dams vägg……hur det nu går ihop?

 

15 reaktioner till “Hemma hos mig…..

  1. Vem vet vad tavlorna är värda idag. Om den som tecknade dem har gjort sig ett namn inom konstnärskretsar så har de ett värde också för andra. Men mest är de ju värda för Dig och det var en bra ide att filma rum med skåp och allt som finns där. Inget större snack om vad det är värt om olyckan skulle vara framme…

  2. Jag hade också tänkt att göra som du..Men jag visste inte att försökringsbolaget hade bankfack man kan lägga det i..Jag hade funderingar på bredbandsbolgets server…..Ja du man får hoppas att det sprider sig som ringar på vattnet.. Jag är så försiktig som jag kan.Har fått en räli förkylning..Ha en bra helg båda! ♥kram!

  3. Hejsan,,Okidoki kom du med länken när du känner för det..Klart att du ska vara extra rädd om dom teckningarna,fattar bara..Nu önskar jag dig en Glad och Trevlig Midsommar..Jag ska fira nere i Vreta..Haé Kramen.

  4. Jamen så är det ju,mycket har inget som helst värde för någon annan utom för en själv.
    Ha nu en riktigt skön midsommarafton,
    Goa kramar vännen!

  5. Det finns ju så mycket värdefullt i ett hem, saker som för ägaren är oersättligt, precis som dina fina tavlor. Idag blir det vintermössa i stället för blomsterkrans! Kramiz

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s