Digitalt bankfack

Idag har jag fixat ett konto hos Folksam som är gratis. Ett  digitalt bankfack, där jag kan lägga in bilder som jag är rädd om och inte vill förlora. Jag har tagit en massa bilder av mitt hem,öppnat dörrar så jag vet ungefär vad som finns där.

Om en brand eller annat inträffar så mina saker försvinner eller förstörs, kan jag lättare  få den ersättning jag har rätt till.

Bilder på barn och barnbarn. Viktiga bilder från resor kan jag också lägga in.

Länken till digitalt bankfack hittar du HÄR

Det här ingår
 • 2 GB lagringsutrymme utan kostnad
 • Fullständig säkerhet
 • Automatisk backup
 • Digitalt fotoalbum
 • Fri framkallning av 100 digitalfoton
 • Support via e-post
Jag har ju Folksam – kolla om ditt försäkringsbolag har ett likadant erbjudande för sina hemförsäkringskunder!
En av bilderna jag ska lägga in 🙂

23 thoughts on “Digitalt bankfack

 1. Jag skall kolla det. Jag har ju ett dotterbolag till Folksam som försäkringsbolag. Tre Kronor som ägs eller till stor del ägs av Folksam, så det kanske finns möjlighet till denna ypperliga lösning för mig också…

 2. SÅ GRYMT bra! Man har ju en del saker man inte vill bli av med och att ha sina saker på bild är ju en bra försäkring det också!
  Heja Folksam!

 3. Hej Veiken,,ja gör så,hälsa på hos mig varje morgon,så är du up to date..Bra att lagra viktiga bilder på detta viset,för några år sen brann huset ner för en kamrat,,han hade tagit bilder på allt i hela huset,,hur han förvarade dom vet jag inte..men försäkringsbolaget var mycket nöjd med hans dokumentation i alla fall.Haé Kram.

 4. Vi har Folksam! tack för tipset…..Ja som det kan gå! Och när jag hostar så rör jag om i njurarna så jag dricker årerfräken avkok Högra njuren har tömt sig ,men vänstran känner jag förtfarande kramper i.Jag lovar att ta det lugnt! Tack för alla kramarna! ♥kram!

 5. Vi har ju Folksam, så det ska jag verkligen testa. Tack så mycket för tipset!

  Svar: Om nu det hade varit så att min kamera hade varit försvunnen, så hade vi haft hjälp av Folksam med det problemet. Men det blir ju alltid självrisken.

  Det var ju kul att du gillade Sibbeskamerabilder. Jag vet faktiskt inte vilken av våra kameror som har de bästa resultaten. Han brukar ju inte fota så mycket, som jag.

  Kram/Gilla

 6. Jag såg hela natchen,dom borde vinna med mer.första halv lek 3-0.jag har Google-konto som jag lagra mina bilder + att jag lagra i picasa 3.bra att samla bilder med i.kram

 7. ett sådant digitalt bankfack låter bra 🙂 för visst finns det foton som man vill ska bevaras
  Sv: men de svenske vann ju ändå matchen hörde jag J sa 🙂
  kramar

 8. Ja det är nog så viktigt att fota det som är värdefullt,och sen förvara på ett säkert ställe. Det där verkar vara bra,
  Jodu, Peppe är så glänsande ren nu och doftar så gott,
  Kramiz!

 9. Det ska jag verkligen göra. Det där är ju en mardröm man har. Tänk om alla bilder skulle försvinna. Inga minnen kvar som kan titta på. Fy,vad ledsamt.
  Kram på dig!

 10. Låter ju jättebra! Själva har vi (läs Anders) fixat det på ett sånt vis att han tar backup på två externa hårddiskar. En har vi hemma och en hos goda vänner. OM nåt läskigt skulle hända så borde det inte hända på båda ställena samtidigt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s