Liket rör på sig…..

SAAB har sålt 50,1 % av fastigheten i Trollhättan till Hemfosa fastigheter, som leder ett konsortium.

Hemfosas hemsida: HÄR     Låter lite som AB Köp och Sälj!

255 friska miljoner får SAAB för det, vilket är småpotatis i sammanhanget. Går det åt fanders med SAAB, har man i alla fall fastigheter för annan verksamhet i lokalerna, eller man klanske har köpt i ren spekulation för en relativt billig summa. Vad vet jag?

Dessa 255 miljoner hjälper inte dom stackars bilbyggarna något nämnvärt. Jag hoppas verkligen att jobbarna får dom pengar som dom har rätt till innan skeppet går i sank!

E24   SvD  DN  SVT  GT  GP  BT GP

11 reaktioner till “Liket rör på sig…..

 1. När jag skulle pinga inne på GP funkade inte.så jag bli inte med i listninen.bloggade om det kl.8.38 jag har mobiltjänst både gp och aftonbladet.få det senaste nyheter i mobilen.Använder du det med.ha en skön dag.nu ska ut i solen.kram

 2. Bloggade om det kl.8.38 ,jag har mobiltjänst både gp och aftonbladet.få det senaste nyheter i mobilen.Använder du det med.ha en skön dag.nu ska ut i solen.kram

 3. Jag fick en obehaglig känsla, redan första gången jag så Muller på TV. Tänkte, att den här killen inte är att lita på. Det är trist om inte arbetarna får ut sina löner eller behålla sina jobb.

  Men ärligt talat så har jag personligen aldrig gillat någon SAAB-bil.

  Kram/Gilla

 4. Nu är det sommar och det är sol och det är ko skit i hagen… hm hm hm. Ha ha. Hoppas det är varmt hos dig idag för här det kosigt. Äntligen lite sommarvärme. Jobbarna på SAAB är ett envist folk har jag förstått och ger inte upp så lätt verkar det som, men i längden måste det tära på nerverna. Fy va nervigt det måste va. Jag har fullt upp med att hålla ihop min ekonomi här. Nu har jag lagat upp bilen så mycket så nu hoppas jag att jag slipper lägga ut så mycket mer. På ett bra tag i alla fall. Jag hoppas att jag nästa sommar har lite mer stålar undan stoppat så jag kan unna mig lite mer sommarnöjen. Imorgon tänkte jag i alla fall ta mig en tur till Nossebro marknad, bara för att komma ut lite. Men jag ska hålla ögonen öppna efter bra promenadskor, för mina gamla håller på att rasa ihop.
  Ha en riktig skön sommardag.
  MVH Yvonne.

 5. Känns som om det är LITE kortsiktigt det där med att sälja fastigheter… ungefär som att sälja Apotek, bilprovning och annat inkomstbringande….
  KLART att vi förtjänar det fina vädret! Typ 3 månader nu så man får jobba upp en riktigt bra grundsolbränna! 😉

 6. Hu ja. Jag tycker verkligen synd om de stackrarna som jobbar där och tänk de familjer där bägge två jobbar på samma arbetsplats! Ingen vidare midsommarpresent det där. För en gångs skull är man glad över att jobba åt landstinget.

 7. Lyssnar spänt till nyheternas om Saab, men tror inte att det håller, varken flörsäljning av fastigheter eller annat. Saab- ledningen lurar de stackars bilbyggarna. Och Antonov, Jösses han är säkert inte heller något att ölita till.

  OCH VÄRMEN VEIKEN, ANTINGEN STEKHETT ELLER ISHAVSVIND. FÖRSÖKER SITTA I SKUGGAN…HÄR JUST NU 29 GRADER . PUH…SVETTIG KRAM.

 8. Hjärtat blöder för de människor som jobbat på SAAB och som nu kastats mellan hopp och förtvivlan så länge. Hoppas de får sina löner nu så inte pengarna går till annat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s