Dagens glada nyhet……

GRATTIS alla som jobbar på Saab och har fått lön idag. Det är banne mig inte klokt att gratulera till en så här självklar sak, men det måste kännas gott att lönen äntligen finns på kontot – för det gör den väl?

Visserligen är det ett lån från Gemini Investment fund och jag hoppas att detta inte är en engångsföreteelse utan att lönen betalas ut punktligt varje månad från och med nu.

Trots allt så tror jag inte att Saab överlever så länge till. Det viktigaste just nu är att alla arbetare får sin lön, men det är nog dags att se om sitt hus och hitta andra jobb – om det finns möjlighet!

AB  DN     SvD  SvT  Expressen  GP

13 reaktioner till “Dagens glada nyhet……

  1. Det var någon bilfrima som stod utanför i måndags och raggade folk! Fast då fick man flytta och det ä rju ett ganska avgörande beslut att ta.

  2. Svar till Sita: Antagligen for Volvo ar mycket storre an SAAB och har
    stor export. Har ser man nastan aldrig en SAAB nu for tiden. Vi hade en SAAB pa 70-talet.

  3. Regering ska inte gå in och rädda SAAB, det är ett företag vilket som helst, (som har gått med förlust i årtionden), vilket blir då nästa företag regeringen ska gå in och rädda?? Är detta månne regeringens nästa arbetsuppgift? Vad händer då med Sverige?

  4. Saab-cirkusen är bedrövlig och jag tror att det i mycket handlar om att Muller vill plocka ut pengar för egen del genom att dra ut på likvidationen. Nu när lönerna har betalats ut så kan han hösta in en bonus miljontals kronor! Helt absurt. I slutänden blir det säkert vi skattebetalare som får stå för fiolerna ändå.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s