Kan det bli bättre?

Sommarlov, glass , mormor och morfar på besök. Vilken lycka för en 7-åring! 🙂

 

 

13 reaktioner till “Kan det bli bättre?

 1. Tror jag det,en höjdare för en 7 åring..Jag tror larven redan var avlivad för den rörde sig inte,,naturen är hård ibland.Haé Kramen.

 2. Vi har visst just gått om varandra medan vi har suttit vid våra datorer?

  Kul att du gillade min bäddning i sovrummet. När det är färdigbäddat har jag ett vitt virkat överkast på också och mina nallar liggande på några kuddar.

  Det var SÅ rart av Margit att ge ut vinster, för att vi gissade på en bild, vad det var för föremål. Jag och några till gissade på ett handtag på en dörr. Det var det, men man kunde inte se det direkt, för det var inlindat i några trasor. Så fick vi alla likadana hjärtan att sätta på väggen eller att hänga i ett fönster.

  Kram/Gilla

 3. Ja killen ser rätt nöjd ut där han sitter, jag gör som du, sitter med bloggen och går igenom kommentarer. Men det börjar dra i ögonen så snart dags för sängen,
  Kram vännen!

 4. Ja glass är gott det 🙂
  Jag hoppas vi får tag på en sån bil snart. Ingen helt ny för den tappar värdet sanslöst fort ändå. Bättre att köpa en som är två -tre år så får man den otroligt mycket billigare. Ha en fortsatt fin kväll!

 5. SVAR: Är det trögt? Det är inte bra alls. Vet att Thakocken sa att det var trögt men det försvann (jag tog bort en grej) ska se om jag kan rensa lite.

 6. Min ettåring är nog också lika nöjd. Han hade farmor och farfar här igår och fick smaka på både glass och choklad! Inte illa!
  Kram på dig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s