En riktig överraskning från Scandinavian Photo

Ni som läst här ett tag vet att jag efter många om och men köpte en systemkamera.

Det blev en Nikon D3100…. och häromdagen kom post från Scandinavian Photo……

Titta en biobiljett för att jag har handlat där och dessutom ”bjuder” dom på en kurs som jag ska gå på i september. Nikon har också en kurs som ingår och den är bokad till i oktober.

Ett riktigt bra köp tycker jag 🙂

25 thoughts on “En riktig överraskning från Scandinavian Photo

 1. När vi köpte Ellinors kamera följde oxå med en kurs. Hon hade ingen möjlighet att gå den, gick i skolan o hade inget körkort då. Den var i Falun. Kram

 2. Du har ju tur som en tokig, som får så många fördelar vid ett kameraköp. Nu gäller det att du lever upp som mästerfotograf, sen du har gått kurserna.

  Kram/Gilla

 3. Lycka till med kameran.Japp jag pekade med hela handen ,jag till och med ställde mej upp för att riktigt betona hur det skulle vara.*ler* Kram från en komendora till en annan .

 4. Hej du,,ja synd bara att det är sällan som det plingelingar på det viset,,men det ska bli kul att testa de nya kryddorna..Grattis till dig oxå,,biobiljett och fotokurs,inte illa..Haé Kramen.

 5. Det var ju från början en MC-klubb som öppnade Farmen. Men nu är det andelsägare till den. Vem som helst kan bli medlem eller åka dit. Man behöver inte vara MC-fantast utan kan lika gärna komma med bil.

  Kram/Gilla

 6. Verkligen! Du fick mycket på köpet. Hoppas du är nöjd med kameran och att du får mycket roligt med den.
  Jag tycker väldigt mycket om min lilla Canon powershot kamera. Det är en bra förstagångs digital kamera, och jag kan inte klaga på kvalite´n när jag fick den så billigt, och det är så lätt att få fram foton i datorn och fixa till dom, och sedan skriva ut dom. Man kan göra som man vill med dom.
  Hopps solen kom fram i Göteborg idag, det har ju varit så himla gråmulet i några dagar. Jag läste på löpsedeln i förbifarten på sta´n att Juli och Augusti skulle bli riktigt varma månader. Vad tror du om det?
  Ha det så gott så länge och hälsa Göteborg från mig.

 7. Grattis, en kamera som fått jättebra recensioner. Jag har funderat själv på att byta upp mig. Du kommer att hitta jättemånga program och inställningar på den, men roligast är att fota manuellt. Lära sig använda exponeringsmätaren, blixt och slutartid.
  Brukar rekommendera den här boken till folk som skaffar systemkamera. Den är lätt att förstå och exemplen i den gör att man verkligen vill börja experimentera.
  http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=916360941X
  Finns även hos bokhanden.

 8. Så himla käckt! Jag har skickat en intresseanmälan till vår personalförening om en fotokurs…Skulle vara fint att få lära sig systemkameran ordentligt! Kramiz

 9. Kul! Det var inte fel att få biobiljett och kurs. Fotokurs kan vara väldigt givande, jag har ägt ett antal kameror där jag haft noll koll på finesserna som jag antagligen betalat dyrt för.

 10. Hoppas det går bra för barnbarnet i cupen!! Är det så att cupen är tidigare i år eller är det skolorna som stänger senare? Vad jag minns så krockade det inte förra året.

 11. Men vilken rolig överraskning! Det kallar jag att satsa på kundrelationen!

  Han ska börja på dagis i augusti, så vi var där på infomöte igår. 🙂
  Kram på dig

 12. Oj, inte illa alls måste jag säga. Inte nog med att man alltid får proffsigt bemötande där, priserna är inte hutlösa och de ger sån service, inte alls illa faktiskt!
  Jag gillar stället, tror jag är ett fan på Facebook 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s