Slutspel(at)

Idag var det slutspel och våra duktiga grabbar blev tvåa i sin grupp och gick vidare.

Vi kom för att heja fram ”vårt” lag Kungälvs HK p97

Men först sprang vi på vårt gudbarns dotter som spelar i Kärra och naturligtvis stannade vi och såg när tjejerna vann. 🙂

Det här laget värmde upp med sång och dans. Jätteroligt!

Vi gick till plan 4 där Kungälv skulle spela. Man vad är nu detta? Bara EN i publiken…. det skulle komma flera.

Matchen är i full gång och jag tror att det är värre att vara på linjen än att spela…..

Här är det kamp – jag ska fram…….

Pucken glider in i mååål…….förlåt, jag menar bollen!

Det är svettigt därute…. tur att det finns vatten på linjen.

Matchen är slut och Partille Cup också för grabbarna från Kungälv HK. Grattis och lycka till säger vi till det isländska laget som vann över våra grabbar!

Tack för att ni finns pojkar, det är så roligt att följa er på den roliga handbollsresan ni gör! ♥

22 reaktioner till “Slutspel(at)

 1. Ramsorna och uppvärmning till sång är nog lite specifikt för just handbollen. Tråkigt att de åkte ur men Islänningarna är duktiga. Dottern var dit och spelade när hon gick i handbollsklassen.

 2. Nu har jag kommit hem från Visby och Småland.Hadde tur med vädret soligt alla 4 dagar på gotland.Passa på åka hem idag för att det är Sjlödmässa i Hjo;väntas mycke folk.Ha en fin helg.kram

 3. Verkar till att ha varit tuffa matcher…Oh! Glömde att ta arbetsledartillägg,tänkte inte på dè..Hoppas att det kommer att bli bra när det kommer lite våxter.Kram!

 4. Det är kul att följa ungdomarna när de spelar boll eller annat. För vår del blir det inte så ofta, för vi har inga i närheten, som sysslar med sånt.

  Svar: Jag har Googlat på speciella saker som står beskrivet i boken. Det stämmer. Hon som skrev den har skrivit ett tack till alla (och det är många), som hjälpt henne med fakta och så vidare. Jag själv kände att det verkar vara verkligheten hon beskriver. Boken var jättebra.

  Kram/Gilla

 5. Hejsan,,ungdommar och idrott,en fin kombination,synd att så många slutar alldeles för tidigt..Ja T-tröjan är cool,den har jag beställt på Vista Print..Kul att ha den på sig,,kommer många frågor från omgivningen..Haé Kram
  Ds,,Petra klippte till ordentligt..Kramen.

 6. Härligt att de gick vidare.. Vad bra… Har varit därinne på bloggriket från din sida med, så nu skall du även ha en röst av mig.Ha en fin helg. Kram

 7. Det beror på, rör kommentaren inlägget/texten som de kommenterat så svarar jag på plats, annars går jag till andra bloggar och besvarar där.

 8. Sport är ju inte min starka sida, och handboll är en såndär grej jag aldrig förstått. Det går vansinnigt fort och jag hinner inte ens med att se vad som händer. Men jag är väldigt imponerad av alla som gör det!
  Kram

 9. Så många duktiga ungdomar, så kul att se! Engagerade mor o farföräldrar är extra kul så det blir en massa bra bilder!
  Tack snälla för att du hjälper till att försöka rösta fram min bild!!! Låg bra till i morse, men nu har de startat gräsklipparen igen!!! Kraaam!

 10. Godmorgon från stugtrappan. Kan se att Veiken skrikit från sidan av sportens arena…
  Du är med,,, jag är ett pucko när det snackas sport. Inom min yrkesbransch skickade de ut mig EN gång och aldrig mer!
  Jag räknade nämligen hur många gåner bollen snuddade mål, Ha!
  Det finns töntar, jag är en av dem. En gång fotbollsreferat, aldrig mer. Det tackade jag högre makter för…

  Kram.Pigga DU!

 11. ja visst är det roligt att kika på ungdomarna, vad dom än sysslar med, så duktiga i sina olika saker, ha en fin helg kramar biggan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s