Storasyster var på toaletten…….

…… och lillasyster 11 år slängdes av tåget.

VARFÖR?

Jo, storasyster hade biljetterna för dom båda och konduktören tvingade lillasystern av tåget, när hon inte kunde visa sin biljett. Flickan talade dålig svenska och då löste konduktören problemet med att slänga 11 åringen av tåget och nu är tösen försvunnen.

Jag hoppas av hela mitt hjärta att detta får ett lyckligt slut för flickan och att konduktören inte jobbar med människor mer…..

Blev flickan så rädd att hon inte ens kunde peka på toaletten där systern var med biljetterna?

14 thoughts on “Storasyster var på toaletten…….

 1. Ja vad är det för ett land som fostrar såna monster.
  Man undrar också om det inte fanns en enda medpassagerare i närheten som med en smula civilkurage kunnat ingripa och ta flickan i försvar. Händelsen visar en fullständig avsaknad av civilisation.

 2. Undrar ingen av journalister,polis,allmänhet i stort varför det tar TVÅ timmar innan storasystern ”uppmärksammar” tågpersonalen på att hon saknar sin lillasyster? Något osar katt här !

 3. Men så hemskt. Konduktören borde ju fattat att en 11-åring inte åker ensam. Och om han/hon trodde det skulle han kanske kontaktat ngn social instans. Kram

 4. Godmorgon.Jag hoppas han får sparken även om dom hitta flickan.Det borde han väll fatta att en som prata dålig svenska ha en vän med sig.Ha en skön dag.kram

 5. Kanske är det så att flickan blev rädd?
  Men hur det än är…. Jag tycker att det var oerhört elakt att slänga av barnet från tåget.
  Kanske konduktören var stressad? De måste ju hålla avgångstider osv.
  Spelar ingen roll!!!! Så här agerar man INTE!
  Dessutom kan jag inte låta bli att någonstans tänka:
  Om flickan hade varit av europeisk ursprung…. hade han/hon slängt av henne eller….? Ni vet vad jag menar.
  Jag vet! Men ändock!

 6. Flickan blev förmodligen rädd av manens agerande som dessutom talade en för henne främmande språk och som vill tvinga henne ur taget. Kan inte tänka mig att hans agerande var särskild schyst med tanke på att han faktisk slängde ut henne. Vi vet hur en snäll människa borde ha agerat istället. Nej i flickans ställning hade säker nervositeten tagit över henne. Vad ska vi kräva av ett litet barn som inte talar svenska. Hennes stora syster som dessutom var dåligt i magen letade överalt på taget efter sin lilla syster och larmade personalen efter en lång letande. Det som hände på taget, händer överalt i Sverige, att invandrare, svarta, asiater, romer väntar till sista minuten för att be etniska svenskar om hjälp som ett resultat av den almämna dåliga bemötande gentemot invandrare och det intoleransen som finns överalt. Svenskarna är inte precis de mest empatiska människor i världen och konduktörens agerande betonar bara detta. Han kan inte ha ett hjärta, hur en sådan människa kan agera i en tågolycka återstår att se, det bästa är att inte åka med Sj. alls. Konduktören kan inte vara en person som bryr sig om andra människor och inte minst om barn.

 7. Det minns man ju, en ålder då man knappt tordes göra något och inget säga till en främmande vuxen. Hur har det gått?

 8. Fruktansvärt är vad det är. Varför inte lyssna på flickan, storasyster kommer ju snart. OCH FOLK MÅSTE JU SETT DEM TILLSAMMANS. Men som jag fattade fick han ju sparkken, men all rätt.

  Jag var inne på Plats för skratt för skratt, mycket godbitar där. Speciellt den om den ovanliga sjukdomen.. Skrattade högt för mig själv.

  Kram

 9. Jo, jag tycker också det är fruktansvärt att konduktören slängde flickan av tåget
  hon är ju bara barnet, och kunde ha råkat illa ut…
  Vare sig hon hade biljett eller inte så borde inte konduktören göra så..
  visst regler är regler…men medmänsklighet och empati är viktiga saker också…
  och att försätta ett barn i fara är oförsvarbart…
  kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s