TACK!

Den elvaåriga flickan som slängdes av ett tåg i går är återfunnen. En äldre dam hade tagit hand om flickan och skulle idag köpa en biljett till henne hon skulle kunna  komma hem.

Vilken solskenshistoria!

Jag blir glad och återfår tron på det goda hos mänskligheten!

Men min misstro mot SJ kvarstår på många plan!

13 thoughts on “TACK!

 1. Hur i hela fridens namn kunde konduktören överhuvudtaget komma på sen sån idé att slänga av en elvaåring, som inte ens förstår vårt språk? Dubbelt illa. Men skönt att det finns någon som är medkännande.

  Kram/Gilla

 2. Läste detta och det är ju skrämmande hur man kan bara kasta av ett barn sådär, en aning mysko att damen i fråga inte ringde polisen utan lät flickan sova över. Flickan måste ju ha varit vettskrämd och haft många tankar om hur hon skulle komma hem. Kram

 3. Hej du,,Ja vilket förbannat beteende ställa en 11 åring på perongen,skäms ordentligt..Ja det var så tjockt så jag nästan fick för mig att sjön var stulen..Ja nu går det fort mot höst,,men många fina dagar ska vi ha ännu.Haé Kram.

 4. Tycker hela den där historien verkar lurt på något vis. Kasta av en elvaåring, verkar inte vara riktigt sant. Men idioter finns tyvärr överallt. Tur verkar flickan ha klarat sig…

 5. Visst blev det ett lyckligt slut. Men precis som Nett så funderade jag direkt på varför inte tanten ringde polisen. Det är väl det första man gör om man hittar ett vilsekommit barn. Man måste ju tänka att anhöriga är vansinnigt oroliga.
  Idag är jag lugnare,hehe…men,men, dom ska ju hem också….
  Kramiz♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s