Förväntad idioti

I natt när vi låg och sussade som bäst var sk. supportrar till Blå-Vitt och AIK, supportrar förresten, i vilt slagsmål på Avenyn i Götebrog.

225 slagskämpar träffas i centrala Göteborg och pucklar på varandra dagen före match. 

Ikväll väntas fler AIK folk till stan och jag tänker hålla mig hemma…..

Nu är det väl ändå dags att kväsa dom här idioterna?

Kosta vad det kosta vill….. och se till att dom åker in på obestämd tid.

Först måste matchen spelas inför tomma läktare och sedan kan säkerhetsfolk bestämma hur man skavidare!

13 reaktioner till “Förväntad idioti

 1. God morgon. Att dom alltid ska slåss dessa huliganer. Blir ju bara tok. Ha det gott. Snart åker jag till min bloggvän Pellispricken. Kram

 2. Jag håller med dej helt och hållet. Vi hade ju besvär på våra läktare och på stan också. Huliganerna skulle portförbjudas och få låååånga straff. De förstör ju för fotbollen, så man kansek blir tvungna att spela för tomma läktare i fortsättningen.

  Kram/Gilla

 3. Behövs det inte folk som städar och håller snyggt kring fotbollsarenorna?
  Supportrar som misskött sig kan tvingas hjälpa till med sådant. En liten självförvållad inskränkning i den personliga integriteten betalar en stor samhällsvist för dem som redan lärt sig hur man uppträder.

 4. Förstår inte varför tidningar/media fortsätter med att kalla dessa personer för supportrar.. Hulliganer är deras korrekta benämning..

 5. Visst är det fruktansvärt med allt detta bråkande. Något måste göras och det fort. Jag tycker jag har så underbar säng men denna var otrolig. Verkligen en bra belöning. Ha en toppendag vännen.
  Kramen

 6. Det sker misshandel på krogarna vecka ut och vecka in… men det är ingen som höjer på ögonbrynen för det. Bråk som bråk, eller (?).

 7. Snälla lilla du. Ska man straffa alla och i stort sätt lägga ner fotbollen för att vissa förstör?Det finns så mycket passion osv inom fotbollen som glädjer mycket mer personer än det är som förstör. Vi kan lägga ner krogen festivaler och det mesta då om det är så du resonerar.

 8. Bra inlägg!! Ja, spela för tomma läktare! Jag förstår inte idén med att slåss bara för att ens favoritlag har förlorat. Det är ju värre än barns bråk i sandlådan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s