Va, é dé Midsommar?

Det var strålande sol i  morse efter regnet i natt. Jag tog en bok och skulle läsa en stund ute på altanen. Efter en stund tornade svarta moln upp sig och började släppa regn på mig. Snabbt in med kuddar och fortsatte läsa i uterummet.

En kvart senare blev det alldeles för varmt där för nu var himlen blå igen. Så har det hållit på hela dagen.

Det är bara midsommarstången, sillen, potatisen och jordgubbarna som fattas. För det är väl inte midsommar igen?

Så här såg det ut i går kväll. Åskmoln och solnedgång samtidigt. Jag undrar om det blir likadant i kväll……

20 reaktioner till “Va, é dé Midsommar?

 1. Åskan har nyss varit här o dundrat. Men nu försöker solen komma igen. Sv. Jag har lite ont i höften o gumpen när jag sitter för länge. Men jag är mycket bättre. Kram

 2. Ur led är tiden.
  Har haft en slödag och hållt mig hemma. Men solen tittade fram på förmiddagen, så jag tänkte läsa en stund på balkongen.
  Men lyckan varade inte många minuter, för himlen har långa stunder varit mycket grå, och luften har varit kylig
  Det är väl hösten som gjort sitt intåg, men ännu vill vi ha några soliga dagar, eller hur?

  Mvh

 3. Tack för att du önskar mej lycka till för det behövsJag brukar nämligen inte vinna, har inte tur i spel och lotterier.Jag är bara med för att fylla ut så att de andra kan vinna.Du…. jag väntar med spänning på flera presentationer av dej♥kram!

 4. Vi var och hälsade på hos min son och hans familj i Nyhamnsläge idag. Kan du tänka dej! Vi fick bland annat potatis och matjessill. Men varken stång eller jordiga gubbar.

  Svar: Du har samma åsikt som vi när det gäller Puerto de la Cruz. Vi brukar åka dit tre veckor åt gången och man får faktiskt tillräckligt med sol där även om det regnar nån gång.

  Vackra????

  Kram/Gilla

 5. Oj den himlen var dramatisk…Ja inte skiljer det så mycket mellan de olika fabrikaten,,såg en cykel kinatillverkad,den såg lite klen ut,Sjösalan såg väldigt robust ut,,så jag får se vad det blir.Haé Kram.

 6. Sånt har vädret varit här med.. hel skumt!

  Underbar bild dock…. 🙂

  Ja, samma här, jag gilla inte den som satte sig på mitt öra och stack till… 😦

 7. Men vilken underbar himmel, ja här har vi sol 🙂

  Du jag baxnar… jag fick en smärre chock som gjorde att jag trillade av stolen och slog mig i svanskotan, jag har försökt att hämta mig en stund här.. och jag förstår att du skall dit, men det går ändå inte riktigt in i huvudet.

  I Vilket fall som helst så önskar jag dig en underbar shoppingdag och det skall bli så kul att få läsa vad du skrev om den upplevelsen 😉

  Kram

 8. Vilken underbar bild du tagit.Peter08 är Kissies bror.kissie är sverigestörsta blogg.fast nu tycker jag att Kenza driver största blogg.kram

 9. Det är INTE midsommar ännu på ett bra tag. Det inträffar någon gång efter nästa nyår. Men vädret har varit ombytligt här också. Ena stund regn andra sol…

 10. Vilken fantastisk bild!
  Haha det där är verkligen midsommar, det är en påminnelse till de som redan konstaterat at det är höst, att de har FEL 🙂

  1. Ja, det var en fantastisk kväll igår. Jag hade tur som fick tag på kameran, för efter några minuter var himlen helt täck av stora stygga svarta moln!…

 11. Det blixtrade en hel del under natten här hemma. Inte mycket till åska men jag vaknade och undrade vem det var som tog kort med blixt i trädgården .. haha.

  Om vädret enligt bondepraktikan stämmer för idag så kommer ju vintern att bli mild. Näe, man kan inte riktigt gå efter den praktikan för åren och årstiderna har ju liksom flyttats. Vi får se ….

  Men lite kul är det med den .. 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s