Nu är det dags…..

Nu lugnar det ner sig på turistorter och det kan vara dags för den som har semester kvar att kika lite på vart man ska åka i höst.

SvD  har Fem heta tips på höstresor för den som vill ha det lite lugnare.

 • Edinburgh i Skottland är ett ställe jag gärna vill besöka. Det är lockande med Skottland över huvudtaget och det blir en punkt på min reslista.
 • Cypern är också ett ställe jag länge velat åka till, men det har kommit andra resmål emellan och någon uttryckte sig att det var riktigt dyrt där sedan euron infördes.
 • Andalusien en del av Spanien som många svenskar missar när dom trängs på överfulla stränder i olika delar av landet. Ett höstbesök här är nog inte så dumt! Alhambra, Sierra Nevada, Malaga är väl namn som lockar?
 • Venedig! Bara namnet gör ju att fantasin sätts igång och det börjar suga i restarmen. Kanaler, gränder, Dogepalatset och alla andra byggnader som ligger mer eller mindre i vattnet. Det är väl värt ett besök. Jättedyrt, men ändå. Utan alla sommarturister blir det nog ganska slönt att vara där – kanske lite billigare också.
 • Piemonte i Italien. Vad är roligare än att vara med på skördefester? Dessutom i det vackra Italien.
Jag önskar att tiden och pengarna var helt obegränsade, då skulle jag försöka se så mycket som möjligt av vår fina värld!
Läs mer och dröm HÄR
OBS! Drömmar är gratis! 🙂

11 thoughts on “Nu är det dags…..

 1. Venedig är en fantastisk stad men man ska inte åka dit mitt i sommaren som vi gjorde. Till Skottland vill Husse gärna åka så vi får se. Jag har fyra dagar ledigt i höst och kan även tänka mig Rom… Reda är toppen helt enkelt!

 2. Drömmar får jag ha nu, vet inte ens om jag får något från FK. En som hade krossat bäckenet i en arb.olycka har fått överklaga o skulle inte få pengar. Kram

 3. Ja det är tur att drömmarna är gratis. Det börjar rycka i min restarm också, men vi ska ligga lågt för vi ska iväg i april. Men vem vet, min gubbe brukar ju komma med överraskningar i form av sista minutenresa 🙂

 4. Visserligen kan hösten vara fin i Sverige
  Men att resa bort sitter aldrig fel
  Sen jag var ung har jag alltid velat besöka Skottland – landet har en vacker natur och skottarna är trevliga

  Ha en trevlig kväll
  mvh

 5. Jag har besökt Alhambra och det är en av de mest fantastiska byggnader man kan se. Ett par dagar rekommenderas, för det är så stort att några timmar inte räcker på långa, långa vägar. Sen finns ju en av världens vackraste hästraser i Andalusien… =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s