Jag laddar för kalas…

Kulturkalaset drar i gång idag och hela Göteborg sjuder av olika aktiviteter…….

Vi har kollat programmet och Varietégatan med duktigt folk finns hela dagen. Kungstorget och Jack Vreesvijk lockar också idag….

Götaplatsen i sena kvällen är ett hett tips. Jill Johnsson brakar loss vid 22.00 tiden och då lär det  svänga ordenligt.

GP har egna tips som dom vill göra – läs listan HÄR

Jag vill se och lyssna på fler saker, men än finns det ingen klonad Veiken!! 🙂

Nu gäller det att hålla tummarna så jag inte kommer hem som en dränkt katt i natt! Vädret verkar vara osäkert minst sagt.

Förra årets bild – Johan Wellton på Varietégatan 2010.

Nisse Landgren på Götaplasten 2010. En höjdare.

Hoppas kalaset blir lika bra i år! 🙂

 

17 reaktioner till “Jag laddar för kalas…

 1. Jag var i Göteborg för 4 år sedan när det var kalas.
  Men jag märkte inga extra festligheter.
  Kanske för att min urtråkiga sällskap visade mig till fel ställen
  Eller så hade alla ringt SOS och åkt iväg nånstans!!
  Jag läste om en gubbe som ringt massor med gånger till SOS, och de köpte flera gånger att han ville åka ambulans till gröna skylten

  Ha en bra dag, vi hörs

 2. Så trevligt det låter! Hoppas ni får tur med vädret bara. Nästa vecka blir det Malmöfestivalen hos oss. Full rulle med gott och blandat. Så det blir nog något besök.

  Kram

 3. Ha roligt för mej också på kulturkalaset.. Ja det är märkligt att man ska ha allt på en gång.får hoppas att jag slipper i höst/vinter..Tack vännen för alla kryapådejkramar.. Kramar till dej!

 4. Åh, Nisse Landgren! Han är ju så bra. Men det var ju förra året, som du skrev. Annars får ni nog kul med kulturkalaset. Vi har ju nyss haft Helsingborgsfestivalen. Så det räcker för mej.

  Svar. Snart vet man inte ens var man bor, eller hur man ska komma till rätt adress med allt byggande. Men lägenheter behövs. Jag förstår inte däremot att man inte bygger flera hyresrätter. Det är ju där det saknas mest.

  Kram/Gilla

 5. Trodde Ni hade födelsedagar eller en bröloppsdag att fira!
  På fredag startar Malmöfestivalen (dock utan min närvaro),
  trodde att den startade igår, men det ska alltså vara på Fredag!
  🙂

 6. Ha nu riktigt kul på Kulturkalaset och se för all del till att Du inte ser ut som dränkt katt när Du kommer hem. Passa också på att hålla Dig bort från vädret….

 7. Härligt med såna festligheter. Jag kommer ihåg från förra året, du sa samma sak då att du skulle vilja vara klonad..*ler*…jag kan tänka mig att det finns mycket man vill se samtidigt nästan. Hoppas vädret håller sig i styr, och jag ska hålla fingrarna i styr och inte pilla på datorn i onödan. Jag får ta hjälp till det..
  Kram vännen♥

 8. Då har vi väldigt lika när det gäller kamera och objektiv. Jag klickar in väldigt mycket bilder så att jag blir nöjd och kan spara det kortet jag tycker bäst om.

  Använder mest ”rörliga bilder”, ”blomman” eller P när jag tar korten. Ibland går jag in på guide och tar fram fotografering, enkla bilder, närbilder.
  Här kan man också få bra bilder, framför allt inomhus så tycker jag den är bäst.

  Det gäller att prova sig fram hela tiden.

 9. Var nere en sväng innan och det är alltid mysigt med folk och alla matstånd. Fast ibland blir det bara jobbigt för de står överallt och är i vägen. Tur man bor på enö där det inet bor så mycket folk 😉 (Och ska flytat till en ö med 600 bofasta)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s