Final med Karneval…

Jag hade ett ärende till stan i förmiddags och det tog längre tid än jag tänkt, så när jag skulle åka hem fanns jag helt plötsligt på Avenyn där det skulle bli Karneval. Jag har ingen aaning hur jag hamnade där och att lilla kameran hamnat i min väska begriper jag inte alls 😉

Detta bildspel kräver JavaScript.

Tack alla för en helt fantastisk Kulturkalasvecka! 🙂

Vi ses nästa år!

27 reaktioner till “Final med Karneval…

 1. Konstigt hur händelser bara inträffar 😉 Hunden verkar inte intresserad av karnevalen,den ser ut att ta det lugnt.. Bella är otrolig på att rulla in sig i filten.Kjell som ser dåligt hittar henne inte ibland och när han kallar så bryr hon sig inte,så visst är hon en luring.. Kram!

 2. Härliga Göteborg på bästkusten,vilken folkfest…Där slog du huvudet på spiken. Jag föredrar havskräftor jag oxå,men jag har bara käkat sådana när jag varit i Göteborg,,Haé Kram.

 3. Hej vännen!

  Du verkar ha haft en underbar vecka! =) Jag har jobbat min första vecka men vi var lediga i fredags vilket var skönt! =)
  Hoppas du har haft en fin söndag!
  Kram Elenor

 4. Oj, oj! Som du kan! Jämföra oss med Hollywood hihi! Vi hade det jättetrevligt tillsammans och det har vi alltid.

  Hon är min förra chef, när jag jobbade på kontoret i deras bokhandel. Men det tog slut mellan henne och hennes man och då blev de så att vi faktiskt lyckades att föra dessa två samman. Och det håller än.

  Kram/Gilla

 5. Vilka fina bilder. Vet du, min make spelade någon slags metallfat-trumma som hette något i stil med sordo, i gruppen Abunda (stavning?) då vi träffades. De åkte runt på olika karnevaler.

 6. Härliga karnevalsbilder! Vi hade kalas hemma idag så jag kunde inte åka in till stan. Visst går man igång när folk utsätts för mobbing, det är som hela kroppen kokar. Ha det gott!!

 7. Vilken tur att kameran var med! 😉
  Sv. klart att det går för sig att vara med i tävlingen! ALLA är välkomna med att tävla!
  Kram & ha en fin söndagskväll

 8. Vilken fin karneval! Det var allt tur att kameran ”råkade” finnas med…hihihi…min power shot är ju på kamerasjukhuset men jag hoppas att den är klar före helgen!
  Mailar dig från jobbet sen idag! Kramiz

 9. Hade ingen aning om att det är så mycket på gång i Göteborg!
  Verkar nästan osvenskt med så mycket färg och musik. Och att dessutom ha vädergudarna med sej. Vad mer kan man önska sej?

  Jättekomiskt med jycken på trottoakanten 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s