En känsla av tropikerna

Nu har vi chans att uppleva en tropisk natt på hemmaplan. Värmen finns och det regnar för fullt. Då har vi väl ett tropiskt regn också.

Det gäller att ta fram semesterkänslan, fixa en paraplydrink och njuta av den tropiska natten i Sverige.

Här i Costa Rica har man tropisk värme varje natt!

Vi får nöja oss med en och den är nu!

21 thoughts on “En känsla av tropikerna

 1. Hoppas jag slipper regnet inatt.Jag ägnade förmiddagen till att olja in balkonggolvet och då vill man inte ha regn innan det torkar. Men visst är det tropiskt hett. Men ännu inget regn. Vi får se detta som en förlängning av sommaren…

 2. Tropiskt regn? Är det ett sånt vi har haft inatt? Det åskade, regnade och blixtrade, så jag vaknade i morse. Senare blev det soligt och fint och ännu senare började det åska och regna igen och det håller i sej fortfarande förutom åskan.

  Kram/Gilla

 3. Ja det är väl sista chansen för i år med sådan värme, så ni har regn,kanske åska också. Nåja, det är väl en fis i rymden om man jämför med orkanen Irene.Det är jobbigt att vara långt från sina kära i sånt läge,
  Kram vännen!

 4. Verkar vara varmt överallt i landet nu, här har det varit varmt, kvavt och fuktigt idag, kom lite regn emellanåt också! Såg en glim av solen på kvällen, men den försvann sen igen!
  Hoppas du har haft en fin lördag!
  Kram Elenor

 5. Läste just att Öst Europa har värmebölja. 42C i Budapest t.x.
  Folk svimmar på gatorna i Belgrad. Och tropiskt i Sverige!

  Vi väntar fortfarande på Irenes ankomst. Det regnar stadigt men inte alltför hårt. Efter kusten har det varit värre. Det har varit dödsfall från träd som fallit och ett par personer dog i surfen i Florida. Hoppas innerligt att Irene lugnar sej, innan hon kommer till New York. Så många människor som bor där.

 6. Ja jag tänkte med på häxmjölk men när jag googlade är det tydligen bara första månaden det är vanligt. Någon föreslog en fettknuta eller annat men jag känner bäst att kolla när man ändå kan 🙂

 7. Haha den var bra…. ”Det gäller att ta fram semesterkänslan, fixa en paraplydrink och njuta av den tropiska natten i Sverige”

  Ja nog blev det ett litet glas rött, men tyvärr ingen paraplydrink;)

  Hoppas du njuter och kopplar av med dina värmeljus =) Kramar fina ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s