Fredagsnöje..

Det senaste fredagsnöjet i Östersund är att slå sönder många fönsterrutor som möjligt i en skola.

Några lyckades slå sönder 180 rutor i en skola i går. Bra jobbat, nu ska alla rutor ersättas av nya och det kommer att kosta många sköna kronor av skattebetalarnas pengar som kunde använts på ett helt annat sätt.

Den/Dom som har gjort det här kanske blir sjuka en gång och kanske det saknas pengar som bokstavligt talat slagits söner. Mormor och morfar, farmor och farfar kanske inte kan få den äldreomsorg dom har rätt till bara för att idioter ”roar” sig med meningslös förstörelse.

Det gäller att prioritera och vandalism finns inte ens på skalan över prioriteringar.

Myran skulle aldrig göra en fluga förnär. Hon har fullt upp med annat. Några skulle lära sig av den lilla myran och hålla sig till sitt!

16 reaktioner till “Fredagsnöje..

 1. Jag undrar vad det är för något som driver dem till att göra något så meningslöst eller är det så att det är någon glasfirma involverad i det och vill ha jobb, för det blir det ju för dem…

 2. Grrr morrr, fy fan för allt meningslöst förstörande men dom tänker ju inte längre än näsan räcker. Dom borde åka fast och betala vart enda öre själva.
  Sv: ja men du…det där tror jag är helt sant. Små och stoa olycksfåglar råkar ut för mycket men så har dom roligt under tiden också. Har tänkt på det där flera gånger och min son är ju högt och lågt och det går i 180 för jämnan.

 3. Har aldrig fattat vitsen med att krossa rutor!
  men vi värnar om människors integritet,
  så därför finns det inga kameror på gator och torg!
  hade det funnits så hade vi sluppit slika idioter!
  😦

 4. Man kan undra vad föräldrarna har lärt sina barn???Japp det med gratis båge var bara båg! Nu ska jag ta av mej linserna och krypa i säng såååå natti på dej och kram!

 5. Hej!
  Så fruktansvärt onödigt att slå sönder rutor, förstår inte vad såna tänker på!
  Hoppas ni har en trevlig helg med det 7-åriga sällskapet! =)
  Kram Elenor

 6. Helt otroligt puckat! Hos oss har man numera kameraövervakning vid den stora skolan och sedan dess har det varit lugnt så vitt jag vet. Några anser att sånt kränker integriteten, men den som inte är ute på olagligheter har ju inget att dölja.

 7. Östersund i ett nötskal! Skulle inte förvåna mig om det var min gamla högstadieskola de slagit sönder…det vore inte första gången. Så jäkla dumt!!
  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s