Sanning och konsekvens……

Huliganer som inte vet hur man ska uppföra sig på en fotbollsmatach, har sett till att matchen Malmö- Djurgården ska spelas om.

Jag tycker så synd om spelarna i klubbarna som straffas på det här viset för att folk kastar in knallskott på plan så att matchen måste avbrytas!.

Malmö ledde med 1-0 och det bedöms att Djurgårdens fans kastade in knallskotten på plan, men det går inte att bevisa…..

Fortsätt matchen där den slutade och släpp inte en jäkel över bron. Alltså spela för tomma läktare!

Dom har fallit det går inte att ändra, om inte ett överklagande går igenom förstås!

Hur roligt är det att ställa till och förstöra för andra människor det viset?

Väx upp och till matcherna som alla andra, njut och ha roligt av fin fotboll!

16 reaktioner till “Sanning och konsekvens……

 1. Tycker synd om båda lagen som faktiskt inte kan hjälpa det här. Extra synd tycker jag om MFF som ledde och publiken som blem lurade på en match. Spela för tomma läktare är även mitt förslag.

  Kram

 2. Ja det är bedrövligt hur det har blivit, och tomma läktare är ju ett straff för spelarna och den publik som inte gjort nånting. Huliganerna är ju inte där för att se fotbollen.
  Kramiz♥

 3. Det måste vara Djurgårdarare som sitter i Disciplinnämnden. Eftersom det troligtvis var Djurgårdare som förstörde matchen ska Malmö straffas med att förlora sin ledning…

 4. Kollektiv bestraffning, det är en bra idé enligt dig alltså?

  Vi kan ju applicera ditt resonemang på andra situationer, där t.ex du blir drabbad och så får du se hur kul det blir. Vi kan stänga ner banker och livsmedelsaffärer dagarna/veckorna efter att ett brott begåtts där. Någon som kört för fort på en väg? Stäng ner den!

  etc..

 5. Du skriver att man ska gå på matcherna, njuta och ha roligt. Du beklagar också att man förstör för andra människor. Samtidigt vill du att matchen ska spelas inför tomma läktare. Vilka ska då gå dit och ha roligt?

  Du verkar ha missat att elitfotboll är en underhållningsbransch som finns för fansens skull, inte för spelarnas skull. Det är likadant med andra underhållningsbranscher, som exempelvis filmindustrin. Hollywood producerar inte filmer för skådespelarnas skull, det är helt och hållet för tittarna. Likadant är det med elitfotboll.

 6. Det bedömdes även att knallskott kan ha kastas in från den södra övre läktaren där inte Djurgården hade supportrar utan där satt många Malmö supportrar och visitationen av supportrar på den nämnda sektionen var väldigt bristfällig. Därmed är frågan öppen om det just var Djurgårdare som kastade alla (om några) knallskott.
  ”Disciplinnämnden konstaterar […] inte förekommit något som visar att någon handrörelse eller annat förekommit som innebär att någon inom Djurgårdsområdet kastat eller befattat sig med något knallskott. Därtill kommer att redan det förhållandet, att personer kunnat befinna sig i direkt anslutning ovanför supporterläktaren samt att […] ger visst utrymme för att man inte kan utesluta att de nu aktuella knallskotten kan ha kastats från övre delen av läktaren, dvs. från ett område för vilket inte Djurgården ansvarar strikt.”

 7. Nu är jag inte alls sportintresserad men visst är det trist att fotboll har blivit evenemang som föräldrar knappt vill ta med sina barn på längre eftersom det blivit så mycket av hetsande okvädningsord och våld på läktarna och efter matcher.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s