Det blev ett ja för Saab……..

Jag blev otroligt förvånad när jag alldeles nyss fick reda på att Hovrätten säger JA till en rekonstruktion av Saab. Müller verka ha evigt liv och Saab kan köra vidare en tid till när man fått rekonstruktion för andra gången Hur länge, det står skrivet i stjärnorna och Herr Victor Müller kan andas ut i trygg förvissning om att ytterkligare skattekronor hittar ner i hans ficka.

Nu spirar väl optimismen i Trollhättan igen och alla som varit utan lön länge kan få ut  sina löner, via lönegarantin.

Jag hoppas verkligen att alla som arbetar där kan få lugn och ro ett tag till och slipper alla slitningar och ekonomiska bekymmer.

Dagens besked innebär att Saab är skyddat från konkurs under rekonstruktionsperioden, som bestäms tre månader i taget och högst ett år.

Nu gäller det att folk så småningom börjar köpa Saab, men det kommer ingen sådan bil i mitt hus!

Annonser

6 thoughts on “Det blev ett ja för Saab……..

  1. Tänkte skriva om SAAB men ångrade mig.Dom prata fram och tillbaka så man bli trött på skiten lika bra lägg ner.Visst är det synd för dom som arbeta utan jobb ingen vill vara arbetslös.ha en fin dag.kram

  2. Jag blev också förvånad över att det blev ett ja för SAAB. Jag hade inte trott det, men tycker att det är jätteskönt att de anställda får ut sina löner nu. De måste ha haft det hemskt. Jag köper nog hellre mig en Volvo än en Saab efter turerna runt saab…

  3. Jag har inte skrivit om SAAB på ett tag. Det har varit för mycket fram och tillbaka nu. Men jag tycker nog att det är synd att man inte satte det hela i konkurs. Det kan ändå ha givit bättre förutsättningar för en ny framtid för SAAB med nya ägare.

    Skönt i alla fall att arbetarna nu får ut sina löner

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s