Även du min Brutus…..

Jag sätter nästan frukosten i halsen när jag läser att Håkan Juholt har fått alldeles för mycket till hyran och kan bli återbetalningsskyldig av en summa på 90.000 kronor.

Eftersom Håkan Juholt är sambo och är skriven på annan ort, ska han bara ha pengar för halva hyran, men fått hela och tagit emot det utan att blinka. Han borde väl kunna reglerna!?

Det är konstigt att folk inte lär sig att man inte ska sko sig på andra, dvs skattepengar.

Människans ruttenhet och girighet uppdagas gång på gång .

Jag förstår inte att man utan att blinka tar för sig så mycket det går om man får möjlighet till det. Dessutom utan att ha rätt till det.

Vart tog alla idealister vägen? Någon som ville något bra för dom som hade gett sitt förtroende och utgick ifrån att den som fått uppdraget skulle sköta det, som det hette förr, utan klander!

Håkan Juholt, vi behöver inte detta!

15 reaktioner till “Även du min Brutus…..

 1. Stackars oskyldiga Veiken! Att INTE ta det man kan få händerna på, är ju så, så gammalmodigt! Kommer du ihåg den tiden, då det fanns nånting som kallades skam? Ingen tycks skämmas längre. Enda skammen är att inte dra fördel av systemet och andra människor (tycks det iaf för mej).

  Lika ruttet i USA

  1. Så tråkigt att människans lägsta egenskaper kommer fram så ofta. Ordet respekt och skam kanske skulle tas upp och användas lite oftare överallt…..

 2. Inte bra för honom, för sossarna och inte för politikerna överlag.Tycker de ska få en summa ersättning sen får de göra vad de vill med den, tänk vad snåla de skulel bli då helt plötsligt, när de spenderar EGNA pengar istället för andra!
  Trist är bara förnamnet!

 3. Att sko sig på andra är grunden i socialsimen, det är lätt att vara generös med andra människors pengar. Även om han vore en idealist skulle han sko sig eftersom det är hans ideologi.

 4. Jag håller med om att vi inte behöver mera av detta. Men däremot är det något som jag ofta tänker på när sådant här kommer fram. Var det inte så att herr Juholt ”kulbo” var straffad för något bedrägeri eller dylikt. Lika barn leka bäst. Kanske är även han likadann eller har han tagit efter henne eller låtit henne ta över sin ekonomi och har hon tagit över den så är det nog ganska förståligt att det blivit så…

 5. Juholt är en lika stor idiot som sin företrädare!
  Han vägrar ställa upp i Agenda, för att han skulle sitta med SD ledaren,
  Juholt tyckte man skulle kasta tärning om det.
  Sedan avfärdar han också Reepalus förslag om att skicka tillbaka
  kriminella invandrare till deras hemländer!
  Juholt är en idiot, det är nämligen första gången under alla år,
  som Reepalu har kläckt ur sig någonting vettigt!
  Man blir så Forbannat på Juholts dagis fassoner!
  😦

 6. Får känslan av att Juholt är en person som agerar först och tänker sen. Tänker på de senaste veckornas rabalder om sossarnas skugg budget. Hade han använt hjärnan så hade han satt till en arbetsgrupp med alla olika falanger inom partiet så hade inte det blivit så mycket rabalder i massmedia. Och det är inte första gången han är ute o snedseglar , förmodligen inte sista heller.

  Och det bloggen handlar om finns med i brottsbalken. Mer än så behöver jag väl inte säga.

  Tycker synd om det socialdemokratiska partiet som har så mycket anor och tradititioner. Nu är det andra virre pannan på raken de åker på. Dålig återväxt i partiet?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s