Efter Bari

Klicka upp bilderna så blir allt mycket tydligare :)

Ni som var med iland på Bari igår, måste vara lite trötta, så vi tar en liten vilo-och slapp-paus innan vi fortsätter dagen.

NI få bara slappa en liten stund. Det är varmt och vi får hämta lite vatten i lunchrestaurangen som fortfarande är öppen trots att det är sen eftermiddag.

……………………………

…………………………….

Någon har lekt med maten. Detta var en gång vattenmeloner. En riktig konstnär har varit i farten.

Nyduschade och klara hinner vi en liten sväng om puben. Ni glömde väl inte deo?

I kväll är det ingen show i La Scala, men en isshow i Studio B, är inte helt fel.

Det är bara att luta sig tillbaka och njuta av stunden.

Larissa Sherman, från Las Vegas, är kvällens stjärna och det är inte första gången hon åker skridskor eller hanterar rockringar – jag lovar!

Showen är snart slut och vi tar oss upp på lätta fötter till däck 14.

Vi sitter över ett glas  och tittar ut i natten. Om några timmar är vi i en ny hamn. Det är en stad jag länge längtat efter att få komma till! Följ med på resan, så får du veta vilken.

Missade ni dom andra inläggen,

Första inlägget? Kolla HÄR

Andra Inlägget? HÄR

Tredje inlägget HÄR

Fjärde inlägget HÄR


20 reaktioner till “Efter Bari

 1. Oj Oj vilka läckra meloner,,dom vill man väl inte käka upp..
  jag använder mina kameror lite olika,,det beror på,,den lilla S3100 den ligger alltid i fickan,,men ska jag ut på en liten bildjakt då blir det både P90 och systemaren D3000,,sen beror det vilket motiv som dyker upp,,den jag använt mest är nog P90:an,när jag är ute i naturen,den har ett stort zoomomfång 24 ggr..Haé Kram.

 2. den där leken med maten är underbart vacker 🙂 så mycket fint du varit med om, jag gläds med dig och att få vara med och se allt, nu väntar jag med spänning på vad nästa dag ska visa
  kramar

 3. Hej veiken! Vilka fina färgrika bilder. Jag bytte min blogg då vissa bara kom med negativa kommentarer om allt jag lade opp men nu får det vara så här. TACK för förfrågan om sjukdom Lilly är lite hostig men jag har en JÄVLA feber misstänker jag. Jag hör saker som inte finns det susar i öronen bl.a och mår illa och ont i musklerna mm. Jag får inte äta för mycket typ Alvedeon Ipren mm då dom kan bråka med mina stroke mediciner. Ha en fin kväll du och Lennart Lilly hälsar !

 4. Vad mysigt det lät att sitta med ett glas och titta ut i natten,skönt att koppla av efter dagens och kvällens förlustelser..*ler*…
  Undrar vad det kan vara för stad du menar?
  Kram vännen!

 5. Va härligt ni måste ha. Vilka fina bilder. Tänk att få uppleva så mycket. Jag kan inte resa så pg. av ryggen för jag kan inte sitta eller ligga på vad som helst och får väldigt ont lätt om jag inte håller mig till dom stolar eller soffor jag kan ligga på. Jag skulle annars vilja någon gång åka och titta på Walt Disneys is show, som dom brukar ha. Ha det så gott.

 6. Sådär skulle man kunna göra med meloner =) Jisses, vilket jobb! Du ser ut att leva livet, bra det och jag följer så gärna med till nästa och nästa och nästa ställe =) Kram kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s