Fest på Krematoriet….

De gamla i Västerstrands församling i Karlstad blev inbjudna till en födelsedagsfest på Krematoriet.

Brevet skickades till 125 församlingsbor som under året fyller 75, 80, 85, 90 år eller mer och det måste blivit en chock för de gamla. När dom ringde och skulle anmäla sig och kom till Krematoriet.

Visserligen var fel telefonnummer tryckt på inbjudan, men att komma till Krematoriet blev lite väl magstarkt.

Jag har ju varit med om att titta på förlossningssalar före nedkomsten, men det är lite skillnad plats och plats.

Jag undrar var födelsedagen firades någonstans.

14 reaktioner till “Fest på Krematoriet….

  1. Så hemskt att få brev med inbjudan dit. Jag fick oxå besöka BB för innan jag fick Ingela. Men inte när jag väntade dom andra. Kram

  2. Jag kan ju inte låta bli att skratta högt när jag läser Ditt inlägg. Och jag hade förmodligen skrattat om jag varit drabbad också! Och tänkt att någon ville rationalisera transporterna till den här slutgiltiga processen. De som ska kremeras kommer dit för egen maskin! I god tid.

  3. Mycket pinsamt felskrift. Tänk bara på alla samtal som krematoret måste ta hand om från alla som vill komma på födelsedagsfirande hos församlingen. Men hoppas de förstod att det var ett misstag när de ringde dit. Men det gäller att kolla upp allt innan man skickar sådant till tryck.
    Själv hade jag nästan samma nummer som säkerhetsföretag på den tiden när jag hade fast telefon och det ringde folk lite då och då vill ha hjälp. Jag hade inten hjälp att ge dem. Bad dem ringa snuten istället…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s