Upp till ytan….

Räddningsaktionen för dom instängda  gruvarbetarna i Chile har påbörjats. Under natten har några  av dom äntligen hissats upp efter vistelsen därnere i djupet och 69 dagars ofrivilligt fängelse.

Jag blir så glad när många människor jobbar tillsammans dag och natt för att rädda andra människor.

Ibland verkar det som om det är tvärtom dvs människorna lever för att förgöra varandra!

Nu kan man bara hoppas att alla därnere i underjorden kommer upp och kan träffa sina familjer och få lite lugn och ro från journalister och annat löst folk!

15 reaktioner till “Upp till ytan….

 1. Va skönt att dom är på väg upp och ja, hoppas dom får vara ifred men det kommer dom inte få. Detta är ju stort nyhetsstoft. Skulle dock vara spännande att se hur det går med alla fruarna 😉
  God morgon!

 2. All ære til Chile for en øyensynlig bortimot perfekt redningsoperasjon. Imponerende!
  Nå under oppstigningen kom det også en nyhet som fikk meg til å le. Gruvearbeideren som har sikret seg, ved å be både kona og elskerinnen om å være til stede!

 3. Låter skönt att höra att dom äntligen är på väg att räddas nu. fy sjutton för att hamna som dom har gjort under jorden sååå lång tid.
  Ha en fin dag Veiken. Kramar!

 4. Vi får hålla tummarna att räddningsaktionen lyckas fullt ut. Hoppas också att de lämnas i fred… de har säkert en och annan obearbetad känsla i kroppen.

 5. Ja herregud så skönt för dom att äntligen få komma upp,man kan aldrig föreställa hur dom har haft det där nere, och hur det har varit för dom anhöriga.
  Kramiz!

 6. Vi var iväg till doktorn idag och kunde inte se nyherna på TV förrän klockan 4 i eftermiddag. Det var nästan så jag grät av glädje att de instängda är på väg att bli helt befriade från sin skräckvistelse under jorden.

  Svar: Jag vet ju inte än hur en extern hårddisk fungerar, men när jag har köpt en! Då Du!

  Kram/Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s