Vill du bli en kändis?

Då kan du få sitta på en restaurang med din familj och käcka typer kommer fram med lite” mod” innanför västen, slår sig ner vid ditt bord och ska vara roliga och hålla låda. Ber du då att få sitta ifred blir personen inte trevlig och så är den middagen förstörd.

Knut Angred har varit med om detta, men allt är inte dåligt, det finns massor av fördelar också, som han gärna håller fram.

Jag skulle definitivt inte vilja vara igenkänd överallt, när jag är på stan, sitter tåg eller är någon annanstans. Det är skönt att bara vara jag överallt!

Knut Agnreds egen favorit!

PS. Jag är en stor fan av Aftershave & Galenskaparna, där Knut Agnred är med……

10 reaktioner till “Vill du bli en kändis?

 1. Ja kändisarna kan inte ha det lätt men dom blir nog ändå ganska så respekterade i Sverige jämfört med t ex i usa där dom förföljs på ett nästan läskigt sätt. Deras sopor gås igenom och allt analyseras.

 2. Även jag tycker att det mycket skönt att bara få vara jag ibland. Det räcker för mig att jag blir igenkänd från mitt gamla jobb på Radio Roslagen och Civilförsvarförbundet. Det är så skönt att få vara anonym och bara gå och titta på folk…

 3. Väntade på bussen idag, då jag skulle ta blodprov på sjukhuset. Hittade inte mina byxfickor. Man brukar inte göra det, om man har byxorna bak-o-fram. Vände brallorna inne på toan på sjukhuset.
  Ganska pinsamt faktiskt! Kan hoppas ingen såg det.
  🙂
  Kram
  Stevie

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s