Celebert besök på mors dag

Vid lunchtid igår kom en kär bloggvän med familj på besök. Dom var i Göteborg för en festival och stannade till hos oss en stund.

Vem det var? Jo, Biggan från Torekov. Vi har träffats på några bloggträffar förut och nu var det dags för en liten miniträff.

Sören, gubben hennes fick också följa med. Tänk vilken tur gubbarna har med bloggande tjejer. Utan oss hade livet bara blivit hälften så roligt! Grattis till att ni har oss!

Det här är två superduktiga grabbar, söner till Biggan och hennes gubbe!! Dom spelar i The Spacehunters och fick stipendium på festivalen för att dom är så duktiga! Jag har lyssnat på deras skiva hela kvällen igår och är jättebra! Jag lovar!

Tack, allihop för att ni kom. Det var jättetrevligt!

26 reaktioner till “Celebert besök på mors dag

  1. Hejsan,men du va kul att du fick bloggfrämmande,,Goa Biggan med familj,kul..Ja vi grattar Maya till vinsten..Jag kommer med en ny Elvisfilm som ska lottas ut snart,denna gång är det G.I.Blues från 1960,,så håll ögonen öppna.. Haé Kram.

  2. Mina nya men begagnade Canon S11 har kommit med posten. Ser så fram emot att ta film och foto med den, speciellt på mina resor. Kommer fortsätta följa denna sajt.

  3. haha nej det har du rätt i! Av med kläderna grabbar! Tror det skulle locka mer kvinnlig publik om de lätta lit epå kläderna! 🙂

    Dessa behöll kläderna på 🙂

  4. Men vilket roligt besök ni fick. Visst är killarna duktiga att spela, och det verkar vara en superhärlig och go familj. Ja ni går inte av för hackor du och gubben heller,*ler*…
    Kramen på dig!

  5. Inte dåligt att få så fint besök på Morsdag ända från Torekov.Inne på Klart.se står det fint hela veckan,nästa vecka svalare och regn.Typiskt för alla barn som går ut skolan och alla studenter.synd om att regna på dom.Idag lova dom 24gr.då bli det sol ,kanske bad med.kram

  6. Bloggträffar kan vara kul, både i stort och smått! Jag var skeptisk förr eftersom jag redan har ett rätt stort umgänge irl och har känt mig rätt nöjd med att bloggkontakter ska vara just bloggkontakter, inget mer. Men jag har ändrat mig lite.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s